Reklama

Reklama

Thriller

(seriál)
Krimi / Thriller / Mysteriózní
Velká Británie, 1973, 43x65 min

Kamera:

Tony Mander

Hrají:

Gary Collins, Edd Byrnes, Ingrid Pitt, Garrick Hagon, Peter Cellier, Nigel Havers, Barry Nelson, Rose Hill, Brian Blessed, Julie Sommars, Patrick O'Neal (více)
(další profese)

Recenze (2)

vla_kor 

všechny recenze uživatele

Jednoduché napínavé tv příběhy. Seriál ze sedmdesátých let je zajímavý díky hereckému obsazení. Hraje tu například mladý Nigel Havers. Ve dvou dílech se objevuje ve větších rolích Michael Kitchen. (Viděno v originálním znění na YT) ()

Courtemanche

všechny recenze uživatele

Představte si krimi-thriller se stylem jako třeba komediální seriál Halo,halo, anebo Jistě pane premiére, prostě typ televizního filmu kde víc televizně to už ani nejde. V tomto stylu se tady hraje thriller, se scénářem který pravděpodobně napsali děti (vím že ne), před natáčením ale ještě vyškrtli z toho každý třetí slovo. Prostě jednodušeji už to nejde. Jak scénář, tak herecky je to málem jen jako divadelní zkouška. Nepomáhá ani to že já mám tihle díly možnost vidět nadabovaný v mé rodné jazyce. Já jsem vydržel asi tak pět dílů a tak hodnotit nebudu, (kvalita všude stejná). Já to vidím na 20 %, ale na IMDB 78 % což pro mě je science fiction. ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Čeští diváci žijící u hranic s Polskem měli možnost sledovat tento seriál prostřednictvím bloku Kino noczne. (ISzo)

Reklama

Reklama