Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rasista Ned (Jeremy Renner) bol odmalička problémové dieťa. Vyrastajúc bez otca - jeho zbožňovaného vzoru, ktorý väčšinu života strávil vo väzení, nachádza svoje miesto v partii skinheadov. Následkom vlastných činov je umiestnený v psychiatrickej liečebni, kde spoznáva mladé černošské dievča Rachael (Gabrielle Union), ktoré verí, že práve do nej sa prevtelil Adolf Hitler... To, čo nasleduje neskôr, je dojímavým príbehom lásky dvoch - zdanlivo nespojiteľných ľudí, kde platí staré známe, že protiklady sa priťahujú. (ElizabethB)

(více)

Recenze (20)

emma53 

všechny recenze uživatele

Vane Vane, nic o tobě nevím, ale Neo Ned se ti určitě povedl. Přistupovala jsem k tomuhle snímku trochu obezřetně a už vůbec jsem nečekala, že v jednu chvíli dokonce uroním slzu a ne jednu, tak mě nakonec Ned rozhodil i po emoční stránce. Jeremy Renner byl super jedničkou v roli kluka se srdcem a city na pravém místě a i když se na něm odrazilo jeho smutné dětství, stále mu zůstala ta nesmírná touha po lásce a po uznání jeho okolí. Svou křehkou duši se sice snažil chlapácky maskovat, ale to by mu do cesty nesměla přijít černoška Rachel. Nenáročný, ale moc milý a citlivý film a já tě Nede určitě ráda každému doporučím. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní Jeremy Renner, ta jeho bezprostřednost a jednoduchost byla úplně úžasná. Tady na tomhle filmu je krásně vidět, že řada lidí něco nenavídí a ani neví proč, prostě jen z důvodu, že to tak dělaj ostatní a Neo Ned to dotáhnul úpně k dokonalosti. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

TY KRÁSO, TEN FILM JE ÚPLNĚ PADLÝ NA HLAVU! Až tak, že z toho mám šok a přemýšlím jen v Caps locku. Film není dokonalý, neplatí v něm zákony ani filmové, ani světské, ale miluji ho. Miluji. Postava Neda (protože ostatní nedostali příliš prostoru, ani Rachel ne) what the fuck! Chtěla bych sedět s režisérem, scenáristou a Rennerem a sledovat, jak ho vyvíjejí. Jak dospěli k takovému HEPYENDU. Koho zamýšleli jako cílovou skupinu. O čem si vlastně mysleli, že točí. Ne že by na některé z těch odpovědí záleželo, záleží jen na LÁSCE. Kategorie těch nejprovinilejších guilty pleasure. První půlku jsem se nahlas smála jako idiot a druhou jsem probrečela. ♥ ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Netradiční Love story, v níž snad nenajdete "normální", obyčejnou postavu. Jeremy Renner je výborný herec a ještě předtím, než se dostal do širšího podvědomí, ztvárnil spoustu skvělých postav. Ned patří mezi ně. V této roli se očividně vyřádil. Zdatně mu sekundují ostatní postavy v podání Ethana Suplee či Eddieho Kaye Thomase. A objeví se tu i Dr. Gordon:) Neo Ned je zapadlý, téměř neznámý snímek, jehož kvality jsou však nesporné. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Holohlavý neonacista Ned a černošská dívka s přezdívkou Adolf, která občas mluví německy. To jako vážně námět na film? No to snad ne! A nebo jo? Jasně, že jo! Ač se to vůbec nezdá tohle spojení prostě a jednoduše funguje a hlavní zásluhu na tom má kromě ústřední dvojice hlavně dost netradiční scénář, který graduje hlavně na konci, ze kterého jsem ještě i teď malinko jelen. Něco tak zvláštního a hlavně originálního už jsem dlouho neviděl a je jen velká škoda, že tenhle režisér má v databázi pouze dva filmy. Moc rád bych si jich pustil po včerejšku mnohem, mnohem víc. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Jeremy Renner bol ako Ned úžasný ... a to je tak asi všetko, čo by som o tomto filme chcela napísať. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Zvláštny film, na jednu stranu uletený absolútne maximálne a na druhú s výbornou myšlienkou.Nikdy som nič podobného nevidela a tento si ešte raz určite zopakujem. Nebojím sa doporučiť. ()

kleopetra 

všechny recenze uživatele

Absolutně úžasný Jeremy Renner ! "Když nemohu nenávidět černochy, tak koho mám nenávidět?" "Myslím si, že celý rasismus je špatný." "Takže to, co mi chceš říct je, že ses do mě zamiloval?" "Ano." "I wish I can unfuck her." Také bych si přála být tak pozitivní jako Ned Nelson... ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

¨Nesmírně krásnej a originální film a Renner je fakt řízek, alespoň v tomdle filmu byl amazing. Byla by fakt škoda, kdyby Van Fischer už nic nenatočil. Na druhou stranu, Neo Nedem si zajistil svý místo. ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

Roztomilý, smutný, veselý, melancholický...všechno zároveň. Ned, ač zdeformovanej svým podivným vyrůstáním, byl tak čistá a dobrá duše:-) Renner je ještě daleko lepší herec, než jsem myslela. Opravdu mne tímhle překvapil:-) V podstatě jsem ho zatím viděla jen v samých akčních (místy až bezkrevných) rolích. Tolik mimiky nebylo ve všech dohromady:-D ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Dobrý americký nezávislák. Renner byl herecký talent už za mlada. Film utáhl sám úplně v pohodě. Přes řadu nelogičností v dějové lince mne příběh neonacisty zamilovaného do černošky potěšil. Ono tam o ty rasy ani tak nešlo, spíš o tu lásku. 80% ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi někdo, před tim než jsem to viděl, vyprávěl děj a popisoval charakter postav, řekl bych si, že to musí bejt ukrutná slátanina. Ale neni! Je to docela koukatelný. A ani chvíli to nenudí. Je to teda dost odlehčený drama, ale drama to furt je. Ani se tam nevyskytujou vyloženě do očí bijící klišé... i když se samozřejmě nějaký najdou... Ale to je ve všech filmech, který řeší, krom jiných záležitostí, téma rasizmu. Tady to tvůrci celkem ustáli, takže fakt docela dobrý... ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jeremy zahraje solidně každou roli, kterou mu přidělí i nedobrovolně ... tohle mělo svoje kouzlo ... díky němu ... je to fakt kvalitní herec ... můj oblíbenec ... ale film dějově mi moc nesedl ... vlastně je o totálním debilovi ... ale aspoň měl dobré srdce ... pche ... ()

Jurcekk 

všechny recenze uživatele

Výborný Renner. Mohli si dať viac záležať na závere. Vražda vo fotoslužbe bola rozhodujúca udalosť príbehu. DRÁMA! A oni to odflákli. ()

veere 

všechny recenze uživatele

Super pičovina. Magor a člen Arijského bratrstva Ned se v psychiatrické léčebně zamiluje do černošky, která předstírá, že se do ní převtělil Hitler... je to přesně tak blbě skvělý, jak se dá čekat. Renner je perfektní, a z filmu jsem měl takovy originalní vtipně depresivní dojem jako z knih Chucka Palahniuka. ()

Reklama

Reklama