Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mark se rozhodne napsat závěrečnou ročníkovou práci o psychicky labilním Carlu Bryceovi, kteý před dvaceti lety zabil celou svoji rodinu. Carlovo tělo nebylo nikdy nalezeno a podle místní legendy, dům, kde se strašlivá tragédie odehrála, přinese jeho obyvatelům šílenství a smrt. Mark proto pozve své přátele, Erika, Tyler, Kristy a Saron, aby mu pomohli v jeho práci. To, co se z počátku zdálo jako neškodný výzkum, se změní v boj o holý život. (topr harley)

(více)

Recenze (3)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Dalsi z filmov, kde to skripe vo vsetkych smeroch. Akcia zo strany zabijaka skoro nulova a o napatej atmosfere tiez nebolo prilis casto vidiet a strachovat sa, ako sa to vyvinie dalej. Zahradne noznice ako vrazedna zbran bola aj originalne, ale moc toho neukazovali, ako s nom naraba v praxi. Toto je film, ktory rychlo zapadne prachom. ()

Reklama

Paldini 

všechny recenze uživatele

Další řádový horor o prokletém domě, tentokrát trochu říznutý slasherem. "Vrah" používá k eliminaci nezvaných návštěvníků různých pasti, pasti, pastiček a v neposlední řadě také zahradních nůžek. Herci působí dost unaveným dojmem, což je celkem plus, kamera je patřičně roztřesená, ale ne natolik, aby to divákovi kazilo požitek se sledování a potěší i nervní hudba, která je ovšem trochu hororově univerzální a tudíž nikterak originální. Ono celý film není nějak zvlášť originální, což se u hororu dá dnes celkem tak na 80 % čekat, ale neurazí a ta hodina, kterou film trvá uteče jako voda (titulky na konci filmu mají cca. 15 min. a na začátku cca. 5 min). Jo a ten plakát je úplně k jinému filmu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama