Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (162)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $10,411,980Tržby Celosvetovo $14,867,514║ Úvod fajn ale postupne to strácalo ten načrtnutý nádych až druhá polovica sa stávala čoraz viac prevarenou omáčkou, škoda, aj tých úškrnkov a predvádzaní sa zo strany Hilary Duff už bolo až príliš. /45%/ ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Jsou chvíle, kdy se cítíte marní, zbyteční a jaksi podivně mimo sebe. Můžete ztratit někoho blízkého nebo půdu pod nohama a najednou místo trylkování váš hlas skřípá. Stejně jako hlavní hrdince, princezně kabelové televize Hillary Duff, která v jedné z oněch odrhovaček na téma Najdi sám sebe a splň si svůj sen uplatní svůj blond půvab a průměrné herecké a zpěvné schopnosti. Zcela banální, z klišé by se dal uvařit guláš a ještě by zbylo na polévku, nicméně....pokud se nacházíte na sinusoidě pod osou, možná vám Raise your voice zvedne. Mandle. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Aaron Zigman: 1. Fly (Hilary Duff) ,2. Home (Three Days Grace) ,3. Walking On Sunshine (Katrina) ,4. Change In My Condition (Keegan) ,5. Jericho (Hilary Duff) ,6. Are You Ready (Three Days Grace) ,7. We Might As Well Be Strangers (Keane) ,8. Play It Loud (MxPx) ,9. Someone's Watching Over Me (Hilary Duff) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ten film očividně ví, jak ždímat z naivních dušiček emoce, ale sám si podkopává nohy. Ať už zoufale nesympatickou hlavní představitelkou, ke které jsem našel cestu právě jen skrze její osobní tragédii, tak odporným způsobem zpěvu, kdy každé vyzpívávané "hmm-mm-mm" trhá uši, tak i tím, že učitelé na škole, která si hraje na tu nejlepší hudební školu v zemi, uznale pokyvují hlavou na stupidní r'n'b beaty. Ale i když mi při závěrečném poplácávání po zádech, kde všichni začnou zpívat se všemi, bylo naprosto špatně, díky občasnému záchvěvu dojetí či solidnímu soundtracku plnému teenagerského rocku se na dvě hvězdy došplhám. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff je moc pěkná herečka, ale s jejím hereckým, potažmo pěveckým výkonem to žádná sláva není. Klasický film na jedno zkouknutí. Uvidíme čeho se od Hilary Duff dočkáme v budoucnosti, protože nikdy to nevzdávej :)........ ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff mám ráda. Jako mála jsem jí dokonce chtěla být..Nikdy to nevdávej patřilo k těm mým nejoblíbenějším. Když se na film podívám teď, už to není takové, hudba se mi ale stále líbí. Naivně člověka nabíjí a nechá ho snít.. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ani překvapení, ani propadák, prostě průměrnej film na už stokrát omletý téma, ale zase se musí nechat, že trošičku hlubší myšlenku to nese, narozdíl od jiných podobných filmů. Samotnej děj je samozřejmě takovej slabší a jasně si běží za svým cílem, ze kterýho ho neodchýlí ani konec, kterej se sice snaží tvářit neklišovitě, ale čekanej je snad ještě víc, než to čemu se tvůrci chtěli vyhnout. Nicméně díky tomu, že hudba fakt provází celým filmem, tak neni moc místa na nudu, hudba je totiž různorodá a rozhodně neni nudná, krom toho na Hilary Duff se fakt pěkně kouká a ještě dobře hraje ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Sam Schreiber / Mitch Rotter | Hudba: Aaron Zigman, Machine Head | Produkcia: Sean McNamara,, David Brookwell, Toby Emmerich, A.J. Dix, Sara Risher, William Shively | Distribúcia: New Line Cinema | Štúdio: Brookwell McNamara Entertainment | Rozpočet: 15 miliónov $ | Tržby: 14,867,514 $ || Jednoduchá odrhovačka na motív "život je niekedy krutý, no musíš ísť ďaľej" a "splň si svôj sen". Na prvý raz celkom príjemná oddychovka, no napodruhý krát už vadí až príliž priemerný talent hlavnej predstaviteľky. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Ideální, typicky americká, oddechová romantická komedie pro dny i večery, kdy se vám nechtějí namáhat mozkové závity. Přísun tradičního schématu i žánrových klišé je zajištěn. Klasický příběh, dobří herci, v čele s hvězdičkou Hilary Duff, výborný John Corbett coby učitel a fešák Oliver James. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Celou dobu sledování jsem si říkala "Tak už to vzdej, lepší to nebude," Nebylo a nevzdala jsem to, takže jsem zhlédla naprosto prázdný snímek naplněný cukerínovou sladkostí teenage zpěvů a dalších hnusných nechutností těhle kýčovitých "drama/komedie/hudební" amerických výtvorů. ()

MISSha odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza, hrůzoucí!!! Dialogy které trhali uši,trapnost a předvídatelnost děje,otřesní herci kterým jednoznačně vévodí Hilary Duff... Existuje jen velice málo hereček které skloubí hraní a zpěv (např. Nicole Kidman) ale existují i herečky kterým nejde ani jedno ani druhé. A to je případ právě Hilary, moc nechápu její popularitu a budu si teď dávat sakra majzla, abych nenarazila na další sr**ku ,s ní v hlavní roli. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Mdlý film se slaboučkým příběhem, který se snaží těmi nejlacinějšími prostředky vzbuzovat soucit a sentimentálně hrát na city, ale vůbec se mu to nedaří. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +velmi silný a dojemný příběh, někteří velice roztomilí herci, celková nálada filmu, zaměřen dramatickým, romantickým a hudebním směrem -v soundtracku nejsou vypalovačky, některé postavy mohli být více prokreslené/// Tohle je typ filmu, který mě dokáže nejvíce unést. Ať už to jsou Divoké kočky, Honey nebo jiný „hudební film“. V tomto kromě jiného vynikne dramatická část filmu, která způsobila, že jsem měl hodně často slzy na krajíčku (někdy jsem je neudržel). Pokud film dokáže takto působit, má již u diváka z části vyhráno. Výhodou filmu je, že jeho jednotlivé části nejsou křečovité a krásně se doplňují. Užijete si smyslnou romantiku s krásnou Hillary Duff a rozkošným Oliverem Jamesem, kterého jsem si už všiml ve film Co ta holka chce (teď jen lituji toho, že tento herec není obsazovanější). Tohle jsou totiž jeho jediné 2 větší filmy. Naopak, ten kdo je hudebně naladěn, se v tomto filmu může vyžít. Přeci jen, tolik talentů se v jednom filmu tak často nesejde. Mě zaujala houslistka, klavíristka, bubeník… no bylo jich více. Přesto je tohle dle mého nejslabší část, hlavně z toho důvodu, že hudba nemá pomyslnou gradaci a přestože se na konci objeví finálová píseň, klasického soundtracku plného hitů se nedočkáme (v tomto třebas ztrácí na již zmiňovanou Honey). Ale zase berme v potaz, že to byl účel. Filmem se prožene několik klasických klišé, ale naštěstí nejsou tak očividné, aby to výrazně rušilo. Je radost zažít překvapení, tam kde ho nečekáte. Tento film si dám bezpochyby znovu./// Cekem 83%/// ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Scény snažiace sa o dojatie diváka sú maximálne lacné, zápletka úbohá a dialógy neuveriteľne povrchné. No i tak sa nemôžem ubrániť pocitu, že ak by mladé dievčence ulietavali na Raise Your Voice miesto High School Musical, vo fotoalbumoch sociálnych sietí by nebolo toľko našpúlených pier a "muších okuliarov". Navyše Duffka je hezké pivo (chlip). ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Slušně nahozený příběh, od kterého jsem vzhledem ke všem indiciím nečekal nic velkého ani novátorského, přesto však až příliš rychle sklouzl do notně ošoupaných dějových prefabrikátů, které nedokázaly nabídnout žádný opravdu zajímavý moment. Ujde jako jednohubka na večer, od kterého nic nečekáte, v paměti však nejspíš neuvízne. Nemá totiž nic, čím by se uchytil. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

První čtvrtina bylo čiré zoufalství. Teenagerovský doják s nezajímavými postavami a uši trhajícími dialogy. Taková snůška klišé se jen tak nevidí! Jak se Hilary Duff dostala na letní hudební školu, dalo se na to docela koukat, dokonce se objevilo i pár herců, kteří nejsou trapní (John Corbett), ale příšernosti ze začátku se občas zákeřně vracejí, aby ohrozily stravitelnost filmu pro nepuberťačky a videoklipové tempo zmrazily na nulu. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Sice moc načančaný poněkud naivní snímek o lepší stránce života v LA, ale když toho optimismu je tak žalostně málo, proč ne. Na krásnou dvojku Terri a Jay se dobře koukalo a dobře se je poslouchalo, hudby není nikdy dost, tak co bych řešila. Jak říká velmistr Beethoven: "Hudba je vyšší zjevení než veškerá moudrost a filozofie." Můžu jen souhlasit a přidat se k dalším slovům z filmu: "Umělci sdělují emoce." ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

To bylo... klišovité? líbivé? sladké?... hrozné... Hilary Duff je mi velice nesympatická , na chuť jsem nepřišla ani jejímu zpěvu. Ona hvězdička je za bráchu voyagera s kamerou a jednu hodně dobrou melodii asi zprostřed filmu. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

eště jednu babičkovskou...tudle sem byl u ni na navštěvě....abyste si ji trochu lip představili....a upřesnili jeji věk...tak je někde na pulce cesty mezi sedumdesatkou a urnou....no a byli sme tam s brachou...a babka sourozence peskovala za to že jim zabil ševce....a ja povidam...že jak moch zabit ševce...když byl cely dva tejdny v brně...a vona se rozpovidala....že jako mu donesla ty zdevastovany koženy boty.....a že von na tom delal ve dne vnoci...ale ze uz je ze stary skoly...tak si s tim nako nevedel rady...a babka kdyz videla jak se stim trapi...tak jako ze mu neco rekne....a ja povidam....co žes mu řekla zdeno? (ja jirikam zdeno...vona se tak menuje) ...a vona že prej za nim dosla ...a povida mu...pane Kubeš....vite co?...vy se nadtim mordujete uz nekolik dnu....je vam už přes petaosumdesat roku...to se budete na stary kolena takle mučit? Nechcete to radši vzdat? ......no a starej kubeš, povida babka....dva dny na to umřel.............noale co mi obvinujes moji vlastni krev?, ptam se............no neni to snad jasny? zahudrovala jak krocan....ten chlap se s tema botama tak trapil...ze uz to nerozdejchal..........nojo...povidam ja....ale aby to vzdal....to si mu poradila ty!!! , von to jenom spatne pochopil ()

Reklama

Reklama