Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To je přesně ten typ filmu, u kterýho soptím, trpím a stávám se nepříčetným. Stupidita od začátku do konce. Otec se chová jako kretén, matka radši nic neříká, dcera je neskutečná naivka a brácha má všechno na háku. Dochází k neskutečným situacím, např. 16 letá dcera říká: "Ještě nikdy jsem tátovi nelhala!", nebo otec dá synovi domácí vězení, jen co syn odmaturoval, kvůli naprosté banálnosti. Dceru vezmou na hudební konzervatoř, kde jsou všichni úplní virtuozové, zatímco ona nic neumí... atd. Takových šíleností je tam spousta. Je to nezáživné, hloupé a 100x omleté klišé, při kterém jsem hned několikrát odhadl, co bude následovat za scénu. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Asi jsem jedna z mála, kdo se rád kouká na filmy s Hilary. :-) Není to žádná oslnivá herečka, snad ani zpěvačka, ale já ji mám prostě ráda. Baví mě ty lehce přihlouplé filmy o mladých, s mladýma a romatikou. Tenhle film mě pobavil i rozbrečel. Je to příběh o holce, která ráda zpívá. Po cestě z koncertu ztratí bratra, který ji ve zpěvu podporoval. Vlastně díky němu se dostane na letní akademii. A tady začíná příběh, který je plný písniček, hudby, lásky, nenávisti... Takže ode mě má 4 hvězdy. ()

Reklama

The_God 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl asi stokrát, ale pokaždý se jmenoval jinak. Je to tak absolutně průměrnej průměr, že nemá daleko k odpadu. Při ukázkách jsem si říkal, že se jenom pletu a bude to mít nápad. Tak mladý a tak hloupý jsem. Už od začátku jsem věděl, co se stane, jenom jsem musel počkat asi 15 minut, abych si doplnil postavy do jednotlivých osudů. Trefil jsem se. Takže celkem vzato - naprosto předvídatelný film, který ničím nepřekvapí. Jděte se radši dívat, jak schne barva. 1* dávám jakožto příznivec klasické hudby za krátké ukázky různých skladeb. Vy ostatní ji klidně odečtěte. ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Ďalší z filmov, ktorý som dokázal v nemom úžase sledovať len vďaka absencii inej zmysluplnej činnosti zavretý na hotelovej izbe o piatej rannej, kedy sa vďaka časovému posunu nedarí spať. Klasický príbeh o popoluške, ktorá k šťastiu prišla s úbohými hereckými (?) výkonmi a stupídnym, až po záverečné titulky predvídateľným scenárom. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Klasickej hudební film, jakejch známe desítky. Prostě kterak se nadaná holka snaží uspět a taky toho dosáhne a nakonec jsou všichni šťastní a je z toho happy end, že by se z toho jeden posral. Představí nám to několik vedlejších postaviček, z kterejch mě ani jedna nezaujala, prostě se ten děj jednoduše puberťácky vleče a je to nuda. Jedinej klad je tam vzhled Hilary Duff, která je fakt pěkná a aji ten zpěv jí docela šel. Jinak tyhle americky filmy o tancování nebo hudbě fakt nemusim... Akorát nechápu - hudba: Machine Head - myslel jsem, že to je nějakej metal a né ty sračky, co tam hráli... teda metal je taky sračka, ale né tak velká, jak to, co tam hráli... Ale asi to bude jenom někdo jinej... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • 15-milionový teenagerský snímek vydělal za první víkend (8. – 10.10.) promítání v USA 4 mil. dolarů a celkový obrat se pak vyšplhal na 10,4 milionu. (imro)
  • Pro scénáristu Sama Schreibera byl snímek debutem na poli celovečerního filmu. (imro)
  • Skupina, jejíž koncert navštívila Terri a její bratr na začátku filmu, jsou kanadští Three Days Grace. (imro)

Reklama

Reklama