Reklama

Reklama

Aladdin a lampa smrti

(TV film)
  • USA Aladdin and the Death Lamp (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Z kouzelné lampy je vypuštěn krvežíznivý démon a Aladdin musí udělat vše proto, aby ho udržel dostatečně daleko od krutého obchodníka a zastavil tak děsivý smrtící teror. Starý dobrý Aladdin nechtěně vypustí z lampy džina. Příběh se ale překvapivě neubírá tím směrem, který tak dobře známe. Tenhle džin za sebou nechává spoušť v podobě zombie, ve které proměňuje své oběti. Aladdin společně se dvěma pomocníky musí najít způsob, jak smrtící běsnění zastavit a vrátit džina zpět do pekla, odkud se na svět dostal. (HBO Europe)

(více)

Recenze (19)

corpsy 

všechny recenze uživatele

TV kanál ( nemyslím ten odpadový ) SyFy sa nám teda zapozeral do rozprávok Tisíc a jednej noci. Lenže katastrofa sa nekoná. Snímok nemá až tak negramotný a infantilný príbeh, ako ostatná, približne trištvrtina ich produkcie, triky na počudovanie ujdu tiež a postavy sú celkom prijateľné ( Shifa už viac sexy byť ani nemôže ). Len tá televízna výprava. Tak či tak, ide o to lepšie, čo sa v béčkovej ( céčkovej ) TV produkcii natočilo. ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Mě prostě tyhle typické levné filmy baví. Hledat se na nich dá totiž jen to dobré, protože to špatné tam je už od základu ve velké míře. Víceméně se jedná o řadový pokus, který nedopadl dobře. Špatně napsané postavy, primitivní příběh, příšerný výběr lokací, kdy na první pohled snesitelnou poušť vystřídají generické lesy. A ty efekty... Ironický džin, který připomínal spíš jakousi podivnou stvůru a plnil každé přání doslova. Nevědělo se ani, komu vlastně slouží a komu ne, když vyhověl i jakémusi náhodnému "kolemjdoucímu". Jo, ten byl z části i dobře zpracovaný, co se CGI týče. To ostatní ale klasika. Celkově, spíš to připomínalo 86 minutový díl nějakého laciného seriálu (čistá TV produkce evidentní). No, nestojí to za řeč. Vkládal jsem do toho naděje, ale přineslo to akorát už od první scény očekávané. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal orientální pohádku o Aladdinovi a kouzelné lampě. Kromě animovaných verzí existuje i celá řada hraných filmů a samozřejmě nesmí chybět ani zástupce v hororovém žánru. Maltský režisér Mario Azzopardi ve spojení se společností Syfy však v žádném případě nestvořili film, na který byste nedokázali velmi rychle zapomenout. Tahle céčková podívaná vám totiž nenabídne ani zajímavý příběh, ani okouzlující triky a už vůbec ne špičkové herecké výkony. Spíše budete mít co dělat, abyste u toho neusnuli. Společně s našim hrdinou budete svědky nejen velké zrady a několika bláhových přání, které zlověstný džin velice rád splní (samozřejmě pěkně po svém), ale i chabých akčních soubojů, nezáživných dialogů a pokusů navodit alespoň trochu hororovou atmosféru. Ta se tu skutečně několikrát ukázala, ale stejně rychle se dokázala i rozplynout v oblaku marnosti a zmaru. Přitom se z toho dalo určitě vytěžit mnohem více. Úvodní digitální dvouhlavý had nevypadal zas až tak špatně, ale zápletka se bohužel točila okolo džina – jehož podoba byla vyloženě tragická. Samozřejmě se vše neobešlo ani bez stupidního chování většiny postav, ale to už je u podobných filmů zažitá klasika. 20% ()

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Že já si ale vždycky na noc vyberu nějaký zajímavě znějící titul, který láká na dobrodružství, a vyleze z něj taková kravina že to není možný. Tady se prostě nedají ocenit vůbec žádné věci. Ani herečky ženského pohlaví, protože co do krásy jsou sice trochu nad normálem ale co se týká herectví je to velká hrůza. ()

humanbeing odpad!

všechny recenze uživatele

Těžko říct, co jsem si od Aladdina a jeho smrtící lampy sliboval. Nečekal jsem ale, že to bude po stránce logiky až takhle děsivé. Aladdin najde v hrobce knihu, a rozhodne se ji prodat. Pak ale vidí, že mu za ni obchodník dává těžké peníze, takže mu ji neprodá a až poté si Aladdin přečte, co je v ní napsáno. To už je mu ale zlý obchodník a jeho sebranka hrdlořezů na stopě a po nalezení lampy o ni Aladdin okamžitě přijde, a v tom momentě se objevují další postavy, které se na začátku Aladdina rozhodli nevarovat před velkým nebezpečím, které lampa ukrývá. Už je ale pozdě a zlý Djinn je venku a s ním se na obrazovce objevují vedlejší postavy, které jsou od sebe prakticky nerozlišitelné, čekající na usmrcení. Je tu zamotaný děj, ze kterého vám může explodovat hlava, budete-li se pokoušet dát jednotlivé události dohromady. Scenárista psal Aladdina a smrtící lampu zřejmě v místnosti, ve které se léta nevětralo. Jinak si totiž nelze vysvětlit, jak mohl napsat scénu, kde si majitel lampy přeje od Djinna stan, fajfku a nejlepší víno a pak pošle své služebníky pro dřevo (!!). Scény zabíjení nejsou ani vynalézavé, natož povedené. Hlavní postavy nemůžou umřít, protože mají tetování - ale jen do chvíle, než se logika ve scénáři opět postaví na hlavu. Jedna gore scéna, kde si komická postava přeje zhubnout, načež mu Djinn utrhne obě ruce, celkem ušla, ale na celý film je to sakra málo. Hodnocení tak půl hvězdičky. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama