Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elektrikář Gus stojí před obchodem svého života: hodlá si společně s několika přáteli koupit bowlingovou dráhu. Finančně si Gus ale zrovna moc dobře nestojí, protože musí pravidelně platit výživné své exmanželce. Že by se to mohlo zlepšit, v to zrovna nedoufá, neboť Lee studuje a kromě toho má vztah se ženatým profesorem. Gus proto své někdejší manželce navrhne, že jí prostřednictvím seznamky najde nového muže. Frustrovaná žena souhlasí a brzy se objeví šarmantní Dominic. Nyní by mohl být Gus spokojen, jenže znenadání pocítí něco jako žárlivost... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Má to svoje kúzlo. Taká klasická neškodná romantika začiatku 90.tych rokov, aké hrával napríklad Downey Jr. Citová stránka výraznejšia ako komická, príjemná hodinka a pol s úsmevom na perách, ktorý ale v smiech pravdepodobne neprerastie ani raz. V podstate čisto romantický film s brutálnou hereckou zostavou, ktorá si asi len došla oddýchnuť. A rozbiehať kariéru. Celkom milé... PS: Jak je možné, že pri tomto filme neni uvedený rozpočet?!? To si ako predstavujú?? ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nie každá indie romanťárna z počiatku deväťdesiatok je Singles a nie každý film o bowlingu je Big Lebowsky alebo Simpsonovci. Film tak ukecaný, že som ani nestihol registrovať dej. ()

Reklama

Reklama