Reklama

Reklama

Centauro

  • USA Centaur
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Závodník na superbiku chce za matku svého syna splatit dluh. Začne proto vozit drogy pro kartel, ale riskuje tím svoji šanci na profesionální kariéru i vlastní život. (Netflix)

Recenze (25)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Druhoradý scenár zo šuplíku s dobre známymi charaktermi účinkujúcich postáv. Chalan, aby chránil matku svojho dieťaťa, sa stane motorovým kuriérom pre kartel, ktorý sa špecializuje najmä na drogy. Milovníci rýchlych motorov tu nájdu pár solídne natočených scén. Viac-menej však to je všetko. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je na prd, když film nabídne zajímavé záběry na motorky a přitom Vám všechno ostatní kolem bude úplně jedno, protože herci Vás svými rolemi nedokáží prakticky o ničem přesvědčit. Sic chápu, že každý musel nějak začínat, ale tady v tomto případě jejich začátek je zároveň i jejich konec. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Původní snímek Burn Out jsem neviděl, ale tenhle remake je průměrná akční podívaná, co by lépe fungovala v 70. nebo 80. letech. Jen vizuál je slušný, příběhu však chybí šťáva. Navíc Rafa si mě nezískal (a nepomohl tomu ani mizerný dabing), protože mu nejen chybělo charisma, ale hlavně byl tím, kdo podepíše smlouvu i čertu. A závěrečná akce, než nabrala pořádné otáčky, skončila...na jedno podívání budiž, v hlavě ovšem zůstane jen kratičce. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Já si myslím, že to mělo mnohem větší potenciál, a to, věnovat se více těm motorkám a bylo by to fakt dobré. Od půlky se z toho stává rutinní zedkový "akčnák". ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Chybeji inteligentni dialigy a vypraveni, ktere neuspava. Zadna prekvapeni, jednoduchy, primy film.Je to film, ktery je natocen kvuli rychlosti. Ne drama. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Fajn bajkovačka a k tomu pašovanie drog, nebolo to celé zlé, na Netflixe sú iné skvosty, tak človeku už aj priemer príde dobrý. Je tu aj pár zápletok, ktoré treba vyriešiť, myslím, že divák si svoje nájde. Hlavný hrdina je ale menej výrazný než jeho motorka. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Ne moc úspěšný řidič se snaží za hloupou ex-přítelkyni zaplatit dluh, proto začne vozit drogy pro zdejší mafii, no a to je asi vše. Žádné "wow" zvraty nečekejte, vcelku se jedná o velmi jednoduchý snímek s trošičkou klišé okoukané akce. Hned od začátku film nabere solidní tempo, takže stopáž je dostačující a utíká velmi rychle. Musím určitě zmínit vynikající soundtrack. Na druhou stranu je veliká škoda, že všechny postavy jsou nevýrazné a téměř o nich nic nevíme, jednoduše jsou tam, protože tam mají být. Celé mi to připadalo spíš jako velmi povedený díl ze série Kobry 11, kde chyběl akorát Semir. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

praveze nicim zaujimavy cyklisticky film, ide tam  len o splacanie dlhov. Cyklistickych filmov je zufalo malo - mohlo by byt kludne viac - tuna je reziser Calparsoro stale len za rutinera. Takymto sivym, sedivym priemerom sa z neho veru rezisersky velikan nestane, ne, ne   : 52 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušnej příběh, což u Netflixu není zrovna norma. A i když sem měl strach, jak z toho hlavní hrdina vybruslí, nakonec má i finále hlavu a patu. Možná by bylo slušný zplodit druhej díl. Už jako jezdec pro centrálu. 60%. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Španělský akční sportovní  film o závodníkovi, který  je donucen vozit fety,  aby ochránil svou ex.  Sice se z toho stane po dvaceti minutách hloupé béčko, ale má to nápad,  pěkný vizuál,  motorky, super muzika,  jednu dávku erotiky a šlape to ve fajn tempu,  že  se na to dobře kouká i přes blbosti a nemastné postavy. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Kousek po začátku mě to začalo být nějak povědomé a teď jsem zjistil, že je to remake francouzského Spálit na prach. Už to neporovnám, co je lepší a ani nevím, jak ten původní dopadnul. I když je to odlehčená akce, tak to vůbec nenudilo a byla tam i jakási gradace. Ten konec byl až nezvykle příznivý, vzhledem k ději a prostředí, ale budiž. Byl jsem rád, že jsem se trefil do něčeho dívatelného a trošičku nadhodnocuji. ()

Tipko 

všechny recenze uživatele

Film svedčí aj o tom, že zapliesť sa s drogami znamená problémy a žiaľ niekedy aj ľudské obete. Peniaze získané takýmto účelom neprinášajú nič dobré. Dve hviezdy dávam za pointu, že rodina je to najdôležitejšie. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Netflix opět přichází s dalším laciným televizním akčňákem nevalné kvality, tentokrát zde máme pokus o gangsterku ze Španělska, která nemá zas až tak špatný příběh, horší už to však je s jeho zpracováním. To je strašně nezajímavé a nepoutavé, herci jsou toporní až běda, postavy už více nesympatické snad být ani nemohly. Nebavily mě akční scény, většinu času jsem se intenzivně nudil a vyhlížel konec. Mělo se raději zůstat u těch motorek. Centauro je jinak ukázková nic neříkající přihlouplá zbytečnost. 1/10. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Ne, prostě ne. Nedokážu držet palce postavě, která z jakýchkoli důvodů převáží přes hranice drogy. A nezachrání to ani hezké záběry milovaných motorek. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Motorka, motorka, jazda a pretek. Celé je to jednoduché a tak trochu naivné. Dobre zvolení hlavní predstavitelia. dá sa na to pozerať a netrpieť. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Monotónní film o nějakém nezajímavém muži, který skoro celou dobu jezdí na motorce. Zbytek času se vykecává s fetkou nebo kumpány. (8%) ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Taká španielska verzia frišno a jebnuto. Síce je to B-čko ale má to aj pár dobrých motohoničiek, jednu prcačku, fajn pasáž kde musí jazdiť medzi demonštrantmi ktorí sa mlátia s políciou (len škoda, že je to krátke). Záverečné vyradenie hlavného záporáka je mdlé ale zas aspoň sa tu neodkopujú torpéda nohami a podobne. ()

prochyn 

všechny recenze uživatele

Bzzzzbzzzzzbzzzz. Retardované blbce nevyjde obchod s drogami a její retardovaný kámoš jí pomáhá dalšími drogovými kšeftíky. Běžte s tím do píči! ()

Reklama

Reklama