Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sestry Daisy a Kat Arujovy se účastní svatby své přítelkyně Josephiny, která s nimi také pracuje v pizzerii Mystic Pizza. Dívku vede k oltáři její otec, a když se pak konečně zavěsí do ženicha, rybáře Billa, a má říci rozhodující „ano“, omdlí. Svatba se odkládá na neurčito… Kat, která žije společně se starší sestrou Daisy a matkou, se po prázdninách chystá na univerzitu. Bude studovat astronomii, její vášní jsou totiž hvězdy a obloha. Kromě práce v pizzerii ještě hlídá malou Phoebe, dcerku Tima Treverse, který si právě koupil dům u moře a hodlá ho upravit na letní sídlo rodiny. Manželka Nicki je pryč a Phoebe se před Kat zmíní v tom smyslu, že se rodiče možná budou rozvádět. Mírná a spořádaná Kat, která ještě neměla chlapce, si malou Phoebe upřímně zamiluje a dobře si rozumí i s Timem. Josephina zvaná Jojo se pokouší vysvětlit Billovi, že ho sice nadevše miluje, se svatbou a dětmi chce ale zatím počkat. Zároveň ale mladého muže svádí, což mu působí doslova muka: hodlá se totiž se svou snoubenkou milovat teprve po svatbě. Napětí mezi nimi vzrůstá a Bill nakonec Jojo oznámí, že takhle už dál pokračovat nechce. Dívka usuzuje, že to je rozchod, a nemůže se rozhodnout, jestli je to dobře, nebo ne… Půvabná Daisy se v baru, kde je s přáteli, seznámí s bohatým Charliem Gordonem Windsorem, který – jak se později ukáže – byl vyhozen ze studií a nyní se jen tak potuluje, protože zatím neví, co by lepšího dělal. Přímá Daisy se dlouho nerozhoduje a stane se Charlieho milenkou. Jednou, když jí Charlie oznámí, že jede k babičce, si Daisy vyjede s přítelkyněmi do blízkosti klubu pro místní smetánku. A tam Daisy ke svému zděšení oknem uvidí Charlieho ve společnosti půvabné dívky. Bez váhání mu do luxusního sportovního auta vylije sudy se zbytky ryb, které jsou na korbě vozu, který si dívky „vypůjčily“ od Billyho na cestu ke klubu... (TV Prima)

(více)

Recenze (29)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Lehce humorná oddechová romance se začínající Julii Robertsovou. Kromě ní se ale ve filmu objeví i několik dalších poměrně známých jmen, třeba Vincent D'Onofrio (Muži v černém, Olověná vesta). Nejde o žádné veledílo, ale jak už jsem zmínil, je to jen a jen oddechovka a jako takovou je nutné tento film i brát. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pojď se něčeho napít. Zbiješ je potom." Jsem rád, že se mi cosi houpá mezi nohama, takže nemusím řešit holčičí problémy. To holky z restaurace Mystic Pizza jsou na tom o dost hůř. Musí totiž zjistit, jestli je ideálním partnerem smradlavý vidlák, ženatý inteligent nebo bohatý flákač. Tak to je reprezentativní výběr. Mě přitom nejvíc zaujala Daisy při kulečníku a Bill zoufale odmítající nemanželský sex před Ježíšem. Jinak mě ovšem problémy amerických zapadákovů dost míjejí. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Problém podobných filmů je v tom, že vlastně ani nedokážu napsat, jaký je a o čem vypovídá. Je to komedie? Opravdu jen místy. Je tam romantika? Ano, to je, ale sentimentální až hrůza. Je to snad i drama, jak napovídá označení u názvu? Ale jděte. Ehm, tak co to tedy je? Mlácení stokrát vymlácené slámy, konverzační smršť tisíckrát omletých dialogů s příběhem připomínajícím plavbu po Vltavě na raftu. Tedy uspávajícím. Označit by se tento film dal snad jen přívlastkem milý, ovšem i to pouze za předpokladu, že u něj vykonáváte nějakou svou oblíbenou činnost. Protože věnovat této podívané veškerou svou pozornost snad nemůže dopadnout jinak, než výlety mysli do říše fantazie anebo předobědovým šlofíkem... :-) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z početných dobových drám zo života potomkov talianskych migrantov, tentokrát v ženskom prevedení a s otrasnými 80s účesmi a kostýmami. (Viac menej) debut Julie Roberts je to jediné zaujímavé na filme. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Umíš si představit mýho tátu s jeho sedmdesáti kilama, jak se snaží Billa zmlátit ?? A Bill tam jen tak stojí a snaží se bejt zdvořilej, zatímco si nasazuje kalhoty.. Málem jsem se smíchy počůrala.." ;) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Příjemný film o tom jak se tři dívky potýkají s láskou a všeho co se toho týče.Jinak je to jeden z prvních filmu pro známe tváře jako Julia Roberts a vůbec první pro Matta Damona.Za mě 60 % a tři hvězdy. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Na zaplácnutí odpoledne ideální, jelikož se jedná o absolutně nenáročné romantické pokoukání. Julia je fajn, sekne jí to. Žádný zázrak, ale filmy spojené s jídlem to u mě mají o něco lehčí. Navíc tady jde o pizzu :-) 5/10! ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Poměrně legendární Mystic Pizzu s první velkou rolí Julie Roberts a velmi mladým Vincentem D'Onofriem jsem viděl kdysi dávno v devadesátých letech jako malej kluk a pamatoval si jenom scénu, kdy Jojo ukradne s kámoškama Billovo auto a volá na něj debile... Filmu je teď skoro 30 let (a je mladší než já) a tudíž to byla celkem nostalgie :) Pokud by mi nová přítelkyně ze žárlivosti vylila 2 sudy ryb do mý 911ky, asi bych jí neobjímal jako tady ve filmu, ale kromě toho je Mystic Pizza příjemnej zženštilej relax. A bavila mě Conchata Ferrell :) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Humorna odlahcena komedia, kde zacinala mlada Julia Roberts /Pretty Woman/ a aj mlady Damon /Martan, trilogia Jasona Bournea/. Dost ukecane, a malo sa toho deje, 104 min je prilis vela, stacilo by 90 bez problemov : 55 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Príjemná komediálna dráma. O problémoch v vzťahoch. Dá sa povedať, že film neohúri, ale nostalgia u mňa pretrváva. 6/10 ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Byla to hovadina, ale s pěknou atmosférou takže jsem při sledování byl občas myšlenkama někde jinde a tak mě to docela uteklo. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná romance, nejedná se o žádné přelomové romantické dílo, ale dostal jsem přesně to, co od takovýchto filmů očekám, nic víc, nic míň. Všechny tři hlavní představitelky Annabeth Gish, Julia Roberts i Lili Taylor ma mě působily velmi svěžím a příjemným dojmem. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Jeden z úplně prvních filmů Julie Roberts a úplně první Matta Damona tedy nebyl žádná pecka. Filmu nejvíce ubližuje jeho dlouhosáhlá stopáž, která mu krade jeho půvab. Hezké překvapení bylo, že se to celé točí kolem jídla, a to já mám rád ;-) Vcelku to je ovšem pouze standardní romantická komedie, která nevybočuje z řady. Jediné originální je, že vlastně sledujeme tři takové romantiky dohromady, protože se díváme na 3 sestry a jejich lásky. To je vcelku zajímavé. Pokud opravdu nemáte co dělat, tak si to možná dejte, ale jinak tu je veliká řada jiných a lepších ;-) ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Celkem nevýrazný, a nudný film bez špetky nápadu. Pár dobrých momentů tam bylo, ale moc dobře se mi na tento film nekoukalo. ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Mám ráda pizzu. Moc. Mám ráda Vincenta D'Onofrio. Moc. Nemám ráda Julii Roberts. Moc. Přemohla jsem se a místo toho, abych šla vařit sobotní oběd jsem se rozhodla, že se na to podívám. Vlastně jen proto, abych si mohla odškrtnou další film s Vincentem. Ten se tam ale neobjevoval tak často, jak jsem doufala. Tak z toho pro mě nakonec zbyla nudná romantická komedie (ani ženské citlivé duše u toho nebudou bulet), která se nehodí nikam jinam, než na to sobotní dopoledne. Film jsem si odškrtla a už ho vidět nemusím (příště půjdu radši vařit...) ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Kdyby tu nehrála začínající Julia Roberts, tak si myslím, že by si na tento film už dávno nikdo nevzpomněl. Jediné, co se dá pochválit, je skutečně právě Julia Robets, protože jí to chvílemi fakt slušelo. Jinak z toho nemám vůbec. Znali? Neznali se? A najednou se projíždí autem, krásný oblečky, romantika u krbu... Prostě lehkovážně sepsaná romantika, která s realitou nemá nic společného. [1489. hodnocení, 25. komentář, 54%] ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Film, který nenadchne ani neurazí. Film, od kterého nic neočekáváte a on vám taky na oplátku nic nedá. Dřív se mi líbil víc, dnes už v něm opravdu nevidím nic. ()

Reklama

Reklama