Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sestry Daisy a Kat Arujovy se účastní svatby své přítelkyně Josephiny, která s nimi také pracuje v pizzerii Mystic Pizza. Dívku vede k oltáři její otec, a když se pak konečně zavěsí do ženicha, rybáře Billa, a má říci rozhodující „ano“, omdlí. Svatba se odkládá na neurčito… Kat, která žije společně se starší sestrou Daisy a matkou, se po prázdninách chystá na univerzitu. Bude studovat astronomii, její vášní jsou totiž hvězdy a obloha. Kromě práce v pizzerii ještě hlídá malou Phoebe, dcerku Tima Treverse, který si právě koupil dům u moře a hodlá ho upravit na letní sídlo rodiny. Manželka Nicki je pryč a Phoebe se před Kat zmíní v tom smyslu, že se rodiče možná budou rozvádět. Mírná a spořádaná Kat, která ještě neměla chlapce, si malou Phoebe upřímně zamiluje a dobře si rozumí i s Timem. Josephina zvaná Jojo se pokouší vysvětlit Billovi, že ho sice nadevše miluje, se svatbou a dětmi chce ale zatím počkat. Zároveň ale mladého muže svádí, což mu působí doslova muka: hodlá se totiž se svou snoubenkou milovat teprve po svatbě. Napětí mezi nimi vzrůstá a Bill nakonec Jojo oznámí, že takhle už dál pokračovat nechce. Dívka usuzuje, že to je rozchod, a nemůže se rozhodnout, jestli je to dobře, nebo ne… Půvabná Daisy se v baru, kde je s přáteli, seznámí s bohatým Charliem Gordonem Windsorem, který – jak se později ukáže – byl vyhozen ze studií a nyní se jen tak potuluje, protože zatím neví, co by lepšího dělal. Přímá Daisy se dlouho nerozhoduje a stane se Charlieho milenkou. Jednou, když jí Charlie oznámí, že jede k babičce, si Daisy vyjede s přítelkyněmi do blízkosti klubu pro místní smetánku. A tam Daisy ke svému zděšení oknem uvidí Charlieho ve společnosti půvabné dívky. Bez váhání mu do luxusního sportovního auta vylije sudy se zbytky ryb, které jsou na korbě vozu, který si dívky „vypůjčily“ od Billyho na cestu ke klubu... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Poměrně legendární Mystic Pizzu s první velkou rolí Julie Roberts a velmi mladým Vincentem D'Onofriem jsem viděl kdysi dávno v devadesátých letech jako malej kluk a pamatoval si jenom scénu, kdy Jojo ukradne s kámoškama Billovo auto a volá na něj debile... Filmu je teď skoro 30 let (a je mladší než já) a tudíž to byla celkem nostalgie :) Pokud by mi nová přítelkyně ze žárlivosti vylila 2 sudy ryb do mý 911ky, asi bych jí neobjímal jako tady ve filmu, ale kromě toho je Mystic Pizza příjemnej zženštilej relax. A bavila mě Conchata Ferrell :) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Problém podobných filmů je v tom, že vlastně ani nedokážu napsat, jaký je a o čem vypovídá. Je to komedie? Opravdu jen místy. Je tam romantika? Ano, to je, ale sentimentální až hrůza. Je to snad i drama, jak napovídá označení u názvu? Ale jděte. Ehm, tak co to tedy je? Mlácení stokrát vymlácené slámy, konverzační smršť tisíckrát omletých dialogů s příběhem připomínajícím plavbu po Vltavě na raftu. Tedy uspávajícím. Označit by se tento film dal snad jen přívlastkem milý, ovšem i to pouze za předpokladu, že u něj vykonáváte nějakou svou oblíbenou činnost. Protože věnovat této podívané veškerou svou pozornost snad nemůže dopadnout jinak, než výlety mysli do říše fantazie anebo předobědovým šlofíkem... :-) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pojď se něčeho napít. Zbiješ je potom." Jsem rád, že se mi cosi houpá mezi nohama, takže nemusím řešit holčičí problémy. To holky z restaurace Mystic Pizza jsou na tom o dost hůř. Musí totiž zjistit, jestli je ideálním partnerem smradlavý vidlák, ženatý inteligent nebo bohatý flákač. Tak to je reprezentativní výběr. Mě přitom nejvíc zaujala Daisy při kulečníku a Bill zoufale odmítající nemanželský sex před Ježíšem. Jinak mě ovšem problémy amerických zapadákovů dost míjejí. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke zdejšímu hodnocení těsně nad 50 % jsem nečekal žádný zázrak. No a nakonec to bylo docela příjemné překvapení, očekával jsem ještě o dost horší podívanou. Vcelku se na to dalo i koukat, pro všechny 3 hlavní představitelky to byla sice ne první role, ale jedna z těch na začátku kariéry, byly mladé, vcelku hezké a takové spontánní. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Lehce humorná oddechová romance se začínající Julii Robertsovou. Kromě ní se ale ve filmu objeví i několik dalších poměrně známých jmen, třeba Vincent D'Onofrio (Muži v černém, Olověná vesta). Nejde o žádné veledílo, ale jak už jsem zmínil, je to jen a jen oddechovka a jako takovou je nutné tento film i brát. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu v malé roli debutoval Matt Damon. Role americké Portugalky se pak počítá za první vážnější pro Julii Roberts. (SeanBean)

Reklama

Reklama