Reklama

Reklama

Inspektor Taggart - Série 3 (1987) (série)


Chladnokrevně (S03E03)

(epizoda)
  • Velká Británie Cold Blood
Drama / Krimi / Mysteriózní
Velká Británie, 1987, 1 h 20 min

Obsahy(1)

Jim Taggart se už za léta své policejní praxe setkal s lecčím. Ale že by byl někdo zavražděn dvakrát, to opravdu ještě nezažil. Není divu, že tohle zjištění obrátí celé vyšetřování případu, který zkraje vypadal tak jednoduše, vzhůru nohama. Neboť za vraždou manchesterského maséra a podnikatele v oboru ženské krásy a zdraví zřejmě stojí někdo jiný, než zhrzená, žárlivá manželka... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost dobrý. Ačkoliv je to z druhé půle let osmdesátých a neodehrává se to na venkově (dva mé oblíbené atributy mých oblíbených britských detektivek :-), má film dobré tempo, humor, jehož hlavním mositelem je překvapivě Taggart, slušnou porci napětí a opravdu velmi propracovanou zápletku. Zkrátka, věděl jsem, že je to dobré, ale po dalším shlédnutí hodnotím jako výborné. Na televizní film střídmé a účelné (úderné.) A perfektní hudba a závěrečná píseň. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tyhle kratší epizody jsou mnohem lepší. Taggart a Jardine mají skvělou chemii, případ je opravdu zajímavý (a poměrně originální), vyšetřování odsýpá a herecké výkony jsou společně s celkovou atmosférou samozřejmě skvostné. Vynikající. 85 %. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Ze začátku dost zašmodrchané,nakonec to do sebe skvěle zapadlo a vznikl slušný seriálový výtisk pro detektivně naladěné večery. ()

Reklama

Reklama