Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křesťanský útulek, drogy a zahradní centrum – jak to vše souvisí se sérií nevyřešených vražd? Policie pátrá po příčinách smrti dvou mladých dívek, jejichž těla byla vylovena z řeky. Předběžné vyšetřování ukáže souvislost se známým překupníkem drog, a protože jedna z dívek byla Polka, dostanou se posléze až do útulku pro východní uprchlíky, jehož vedoucí, kněz, je rovněž jedním z podezřelých. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední případ Jima Taggarta. Vynikající záležitost, jeden z jeho nejlepších dílů, skutečný odchod na vrcholu. Sám Taggart je ovšem už celkem výrazně upozaděn, má až skoro vedlejší roli, ty hlavní přebírají Jardine a Jackie. Dostaneme tu pár docela brutálních vražd a zápletka se točí i kolem infarktu McVitieho, takže je opravdu na co koukat. A tentokrát je to bohužel takové hořkosladké, ale v závěru velmi hezké. 90 %. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední, poslední, úplně poslední díl Taggarta ještě s Jimem Taggartem (Mark McManus). Zároveň se v posledním okamžiku Jim Taggart snad úplně poprvé a taky už bohužel naposledy usměje tak, že jsou mu vidět i zuby. ()

Reklama

Reklama