Reklama

Reklama

Inspektor Taggart

(seriál)
  • Velká Británie Taggart
Drama / Krimi / Mysteriózní
Velká Británie, (1983–2010), 159 h 21 min (Minutáž: 45–153 min)

Tvůrci:

Glenn Chandler

Hrají:

Blythe Duff, Mark McManus, Alastair Duncan, James MacPherson, John Michie, Iain Anders, Ashley Jensen, Therese Bradley, Andrew Lee Potts, Andrée Bernard (více)
(další profese)

Série(27) / Epizody(110)

Recenze uživatele ondrasimic k tomuto seriálu (1)

Inspektor Taggart (1983) 

Jsem moc rád, že ČT začala dávat stará díly od počátku seriálu, s vynikajícím dabingem dua Haničinec/Svoboda (díly, které jsou dabovány jinými herci tak dobře nepůsobí). Staré díly jsem nikdy neviděl, nemůžu se tedy dočkat čtvrtečního večera. Novější díly, od 43. epizody, jsem viděl všechny až po ten úplně poslední. Taggart je naprostá špička krimi seriálů, původně v podstatě celovečerních filmů. Každý z dílů by si zasloužil své vlastní hodnocení, na to ovšem není prostor. Zajímavostí také je, že autoři nechali zemřít 2x hlavní postavu, není to rozhodně obvyklé. Zejména smrt Mike Jardina v epizodě The Death Trap byl pro mě neskutečně silný zážitek. Přestože posledních pár epizod je na můj vkus už hodně moderně pojatých a nejsou mým šálkem čaje, v celkovém hodnocení nemůžu dát jinak než absolutní hodnocení. P2t hvězd a 100% ()

Související novinky

Statečné srdce jako seriál?

Statečné srdce jako seriál?

15.03.2012

Ano. A prý ve stylu Spartaka či Hry o trůny, tedy v dospělém, drsném, krvavém balení. Prozatím není jasné, která stanice bude seriál vysílat, ale vzejde z produkce britské STV Productions, stojící za… (více)

Reklama

Reklama