Reklama

Reklama

Recenze (5)

giallo 

všechny recenze uživatele

Velmi špatná adaptace románu Edgara Wallace. Film je nudný, schematický a místy až trapný. A přehrávající až pitvořící se Eddi Arent je plesnivou třešničkou na tomhle shnilém dortu... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Co k téhle Wallaceovce říct? Snad jen že je pravděpodobně nejhorší co bylo kdy podle Wallace natočeno. Film ať se snaž sebe víc tak je špatný hlavně kvůli naprosto debilní kameře která buďto zabírá želvu v akvárku místo herců a občas je nechutně statická, hlavně ve scénách když je něco akčnějšího, nebo když zloději lezou oknem tak vidíme jen ruce. A herci patří mezi to horší, nejenom že každá postava je tak nějak nezajímavá ale hlavně mi bylo jedno kdo umře kdo je vrah, kdo je zloděj. Film má dobré momenty ale je jich tak málo že nestojí za zmínku. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Cliff ( sympatický Joachim Fuchsberger ) je svedkom neúspešnej krádeže relikvie žltého hada u svojho otca. Ten mu zverí tajomstvo, že žltý had má veľkú cenu pre jeho nevlastného brata Fing - Su ( Pinkas Braun ), ktorý chce získať moc nad svetom. Dej sa posunie do zimného Londýna a v podstate bez polície sme svedkami detektívneho príbehu. Je trochu iný na aké sme zvyknutí podľa románov od Edgara Wallaceho ( 13. v poradí v povojnovom Nemecku ). ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Hoci západonemecké wallaceovky považujem za podradnejší žáner a ani tento film sa nejako tomu extra nevymyká, považujem ho v rámci žánru za lepší štandart. Viac zápletkou a atmsoférou než spracovaním a aj kvôli Pinkasovi Braunovi, ktorý zahral svoju rolu veľmi dobre. V pohode je aj vykreslené londýnske prostredie. Ostatné postavy, vrátane tej hlavnej, sú už typicky "wallacovsky" podpriemerné a typicky nudný je aj dej. Na triler povážlivé. ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

Slabé, nezaujímavé, nepresvedčivé. Číňan v podaní rodeného Nemca bol skôr už len smutným zavŕšením nevydareného diela. Škoda lebo tieto wallaceovky mám tuze rád. ()

Reklama

Reklama