Reklama

Reklama

Invaze talířových lidí

(neoficiální název)
  • USA Invasion of the Saucer Men (více)
Trailer

Obsahy(1)

Blízko malého městečka přistává v lese mimozemská loď. V tu dobu se po silnici vracejí domů milenci, kterým něco uvízne pod autem - podivný netvor. Vyrazí tedy pěšky vše oznámit, ale kolem není příliš bezpečno. Armáda mezitím nachází mimozemskou loď a zničí ji. Podivná stvoření se nemohou vrátit, a tak se rozhodnou zabíjet ... (Chupacabre)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Ví o tom jen prezident a naše jednotka." „A co když čistících jednotek, jako je naše, je více?" Klasické sci-fi o návštěvách z vesmíru má sice temná místa a úmrtí, tísnivou atmosféru však narušuje až příliš rozverný hudební doprovod.Rovněž scény s omladinou či s farmářem, ochotným bránit komukoliv, aby přešel po cestě jeho pozemek, vypadají spíše komicky. Gumoví mimozemšťani dnes stěží vyděsí, kosmické plavidlo je sice plastový model, ale nejedná se o typický létající talíř, což je fajn. Zpestřením je uťatá ruka z pozdější Addamsovy rodiny, která používá jeden z nejhojnějších a nejvyhledávanějších jedů na Zemi. Zneklidňující jsou právě momenty, které ukazují na možnou konspiraci s mimozemskou rasou a snahu využít jejich technologii. Dnes spíše lahůdka pro sběratele. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Navzdory nádhernému (a dost klasickému) vzhledu mimozemšťanů, zajímavému způsobu zabíjení a podivnému chování jejich utrhnutých končetin je to film slabý a bohužel dost nudný. Nekonečné pokusy mládežníků, aby jim policie a vůbec ostatní uvěřili, že opravdu srazili zelenou příšeru, a ne chlapa, co se ocitl v márnici, časem začnou být otravné, a přestože policajti odpálí létající talíř, stejně jsou pořád otravně skeptičtí. A tak všechno opět musí vyřešit celá banda puberťáků, to nikdy nevidím moc rád. Dalším mínusem je to, že jelikož se příběh odehrává během jedné noci, není toho po většinu času moc vidět, a to ani zelení mužíčci, kteří bývají většinu času schovaní v křoví. A aby toho nebylo málo, nesmyslně zvolená veselá hudba a rádobyvtipné zvuky tomu dodávají punc cirkusového představení. Je to škoda. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ultra nízkorozpočtové béčko, ktoré je mizerne nakrútené a takmer celé sa odohráva v tmavých kulisách lesa, kde skoro nič nevidieť. A ešte sa neúspešne snaží tváriť vtipne. Na druhej strane má fantastické masky emzákov, že je strašná škoda, že ich nevyužili v nejakom drahšom (a farebnom) sci-fi. A ten plagát je parádny! ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Tak trochu počítám s tím, že si koleduju o označení žánrového neznalce a idiota, ale nejvíc mě mrzí, že záběry podle fotografií "Z filmu" ve zdejší galerii ve filmu vůbec nejsou. Nebo aspoň v té finální verzi, kterou jsem viděl já, čemuž těch 69 min odpovídá. I ten plakát připravuje na hořké zklamání. Ale jo, je to místy zcela úmyslně vtipné. Morbové však bohužel nudní, i když jejich schopnosti i "Krytonův zachránce" jsou nápad za všechny prachy. Scéna s kravičkou výborná! A rád jsem se setkal s Riddlerem. Tedy ne Jima Carreyho (ten se narodil až 5 let po filmu), ale v0.01. Ovšem všichni jsou figurky na šachovnici, která nemá moc ucelená pravidla a vždy se čeká dlouho na další tah. Jde o všechno a šach mat. Za pár hodin si nikdo nevzpomene. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Jedno ospalé maloměsto, jeden nadržený pár, jedna zdánlivě nudná sobotní noc a jedno vesmírné blikající plavidlo. Podaří se zamilovaným nezletilcům přesvědčit oficiální místa o hrozícím zeleném nebezpečí? Dokáže armáda zahladit všechny stopy emzáckého výsadku? A co na to postarší majitel pozemku? V tomhle sci-fi, které kouří hororu a líže komedii, je dovoleno naprosto vše. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama