Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příbuzní a bývalé manželky Rulona Jeffse probírají život ve Fundamentalistické církvi Ježíše Krista Svatých posledních dnů i roli, jakou v ní hrála polygamie. (Netflix)

Recenze (2)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhovory a vzácná domácí videa. Jak říká ekonom a filosof Tomáš Sedláček kdo by kd věřil, že promítáním domácích videí se dá vydělat tolik peněz. Na FF UK jsem chodil na předmět k již zesnulému psychologovi Mikšíčkovi Hromadné psychické jevy a doporučuji si koupit jeho stejnojmennou knížku. Je zde kapitola o sektách, církvích, denominacích, kultech. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Modlit se, poslouchat, neodmlouvat, aneb jak si nechat vymýt mozek snadno a rychle. Že ty bláboly nacpali do hlavy dětem, které když v tom vyrůstali, tak se neměli možnost účinně bránit, to chápu. Ale jak se k tomu mohli propůjčit dospělí, kteří přišli z venku? Vsadím se, že nejméně polovině z nich ( mužům zvláště) to vyhovovalo. Jak je vodět z výpovědi jednoho z aktérů, to že věnoval 14 letou dceru dědkovi ho netrápilo, ale že mu nechtěli dát třetí manželku, to mu vadilo. To není oběť, ale zvrácený jedinec, který má sedět v cele 2x2 metry. ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama