Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po útoku záhadných Vichrů je královna Sorsha nucena vyhledat pomoc starého přítele. (Disney+)

Recenze (21)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pičoidní Disneyho omalovánky. Kombinace Mikyeho klubíku a muzikálu ze střední. Skoro sem až čekal, kdy ze křoví jako bubáci vyskočí Zek Hefron a Majly Sairus Virus. Totální degradace 80. fantasy. Degradace všeho, co kdysi představovalo vrchol pohádek. Filmy jako Princezna nevěsta a Willow se stávají v naprostém rozbřesku LGBT a rasově korektní politiky Hollywoodu matnou vzpomínkou. Je to umělé, hnusné, hloupé a příšerně obsazené. Kdyby mohl Val Kilmer mluvit, píčoval by jako královna Taramis. Měl jsem veliké obavy už z fotek rok zpátky a ty se naplnily. Dvě hvězdičky jen z jakési nostalgie a za hodně zmínek o MadMartigenovi. Kdyby si to ty dvě lesby rozdaly, možná bych přihodil pokřivenou třetí. Děsím se nového Nekonečného příběhu. Willowa mám hodně rád, ale Nekonečný příběh je moje srdce a pokud uvidím černého Falkora, lesbu Atreye a Sandonoriko bez poprsí, vyvolá to ve mě větší trauma, než utopení Artexe. Netuším, jestli mě vůbec něco nutí koukat se dál. Asi si spíš připomenu původní film a budu vzpomínat na doby, kdy byl svět ještě v pořádku. Průser. 40%. ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako prvních 10 minut bylo docela pekelnejch, ale během prvního dílu jsem na tu Disney šarádu tak nějak přistoupil a ke konci dílů už to i zkousávám... Uvidíme jak se tahle psina vyvede. Prozatím slabé 3* a 50% ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Trochu nedospelé. Ale to by sa asi dalo povedať aj o filme. Herecky len tak tak. Neviem, môže byť sranda, ale nie som presvedčená, že chcem investovať ďalší čas, aby som si to potvrdila. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prosím, to teď na všech nadějných projektech budou dělat hloupé děti bez špetky smyslu pro hloubku? Prvně, líbí se mi look, líbí se mi i casting. Ale scénář je těžká bída a za střih by někdo potřeboval pár facek. Nechápu. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Gratulujem!!! Producentka a šéfka Lucasfilmu K. Kennedy prizabila značku Star Wars, ako som prave dopozeral - prebodla Willowa a podľa síce vizuálne nádherného traileru na Indyho sa chystá zavraždiť (doslova) aj túto kultovú postavu... Ak ju čoskoro z Disney nevyhodia, zapíše sa do dejín ako sériový vrah našich milovaných frančíz! ()

majo0007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Berem to jako zlý vtip... Zlaté časy 80˝ fantasy sú už zrejme dávno fuč! Toto je čistý HNOJ! Ešte na margo obsadenia Erin Kellyman - evolúcia ľudského druhu zrejme ešte nepovedala posledné slovo. Mojim deckám budem radšej vysvetlovať softporno, než takúto LGBT agendu. Kandidát na seriálový fail roka! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Nechcenú svadbu lezbičky a pseudoinda zhati útok na hrad kráľovnej Sorshi. Pri útoku dochádza k únosu jej syna. To je dokonalá príležitosť aby sa dali veci do pohybu. Zoskupenie tej najviac gender partičky sa vydáva na záchrannú misiu. Prevedenie: Celé moje detstvo touto epizódou LGBT GENDER hnoja Lucas pokrčil a hodil do smetí. Willow bol výpravným eposom plný humoru a odvahy. Z tohto čo teraz vzniká ma napína. Ja už v dnešnej pošahanej dobe nemôžem so synom pozerať ani blbé fantasy bez toho aby sa tam po sebe necápali dvaja chlapi alebo dve ženy. Poprosím tvorcov aby prišli mojím deťom vysvetliť prečo je do všetkého tento fakt tak násilne vtesnaný lebo ja na to jednoducho nemám silu. Som len kúsok od toho aby som si zmazal profil na CSFD a išiel radšej niekam na hory, kde nebudem mať furt na očiach buzerantov, nevhodne obsadených ľudí čiernej pleti alebo nedaj bože týrané zvieratká. Ja sa oficiálne stávam xenofóbom. Doteraz som nič proti ľuďom rovnakej náklonnosti nemal. Však si doma robte čo chcete. Ale toto nútenie na pozeranie sa na to, ak si chcete vychutnať remaq filmu na ktorom som vyrastal ma už vážne zdvihol zo stoličky. 5% ()

Dakken 

všechny recenze uživatele

Úvodný dvojdielny rozjazd ma navnadil a milo prekvapil. Je to výpravné, pekný vizuál, masky, kulisy a zatiaľ je tam všetko, čo by správny fantasy seriál mal mať. Hoci je príbeh trochu predvídateľný a priamočiary, nevadilo mi to. Na nič sa nečaká, stále sa niečo dialo, dej pekne plynie a dobre sa na to pozerá. Tvorcovia krásne využívajú mytológiu sveta pre vybudovanie základov seriálu a pôsobí to veľmi prirodzeným dojmom. Potešil aj návrat starých postáv a čaro pôvodného filmu, ktorým seriál dýcha. A podľa môjho názoru, si aj neznalci filmu prídu na svoje. Je ťažké niečo hodnotiť po dvoch dieloch, ale priznávam, že Willow na mňa urobil dojem a som zvedavý na ďalšie diely. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je slušnej kopanec do koulí! Nejen, že jsou tam zase lesbičky (jako by to bylo něco naprosto normálního a prakticky úplně běžnýho), pak pár namachrovanejch zoufalců v maškarním oblečení (americká představa o "historickém" oblečení - vypádá jako kdyby losovali čísla kostýmů ve skladu, co na koho vyjde), pak zase ty gumový zbroje (to se člověk musí chechtat, když se "plechová" zbroj tvaruje podle toho jak člověk dýchá - kuwa, to byly šikovní zbrojíří, zřejmě nějaký trpasličí superkov), pak se všem dokola omílá (stejně jako v US reálu), že to vůbec nevadí, že jseš hloupá a tuctová holka, protože TY jsi SPEŠL! Jediná taková (= tuctová blbka)! Ty woe to jsem nežral, blonďatá sexy pekařka, co mele jednoduchý věty je největší čarodějka všech dob! No ty wogo a druhej nejlepší čaroděj (Willow) má obleček s kapsičkama jako hlídač parkoviště. Co bude dál? :( ()

mata77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotný diel sa v prvom rade venoval predstaveniu nových postáv a novej zápletke. Dramaturgicky na mňa jeho prevedenie pôsobilo trochu nevyvážene a príbeh samotný neskočil rovnými nohami do akcie plnej napätia. Na druhej strane chcem pochváliť krásne exteriéry, skvelé masky a vydarené triky. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, jo. Disney+ se snaží dohnat Netflix. Na to si budeme muset zvyknout. Zhrzené kritiky s molochy rozhodně nehnou.  Mě je fuk, že se tam zjevily dvě lesbičky. Horší je že Erin Kellyman je dřevo. Jinak jako rozjezd se mi to líbilo. Doufám, že budou pořádně pracovat se zloduchy. Trikové možnosti i prachy na to u Disney mají. A tady to celkem rozjeli, Doom, Lich, Scourge i Dag se povedli. Takže jen tak dál. ()

babuška 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pár lidí by asi potřebovalo vidět původní film, já si myslím, že rozjezd je pomalejší než by měl být a to je škoda, uvidíme dál ale mám obavy, pozitivum jev tom, že élorá je bílá a pěkná ()

jenikok 

všechny recenze uživatele

je to tezce priblbly, nemastny a neslany, sem tam nejakej nenapadnej forek. Na konci to pro me ale tezce vytahnul Warwick Davies, kterej fakt hrat umi a clovek mu tu tizivost problemu veri :) docela se tesim na dalsi dil ()

d.p.1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máte rádi místy (jenom místy) dobré herecké výkony, ale špatně napsaný příběh s nevhodně zvolenými postavami? Máte radi indoktrinaci ve stylu Disney po roce 2016? Máte rádi, když se tancuje na hrobu kdysi dobrých filmů a dělá se z jejich moderního pojetí nekoukatelná sračka? Tak koukněte na Willow, pořad u kterého máte pochyby, proč si vlastně to předpladné D+ ještě platíte! ()

patient333 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebol som v kontexte filmu, napriek tomu ma to celkom zaujalo. Napokon som si pozrel aj film a musím uznať že seriál je celkom dobrý a rozhodne pekne nadväzuje na film. Myslím si že lepšie vychytal nedostatky z filmu a stopáž tomu dobre sedí. Seriál ma kopec odkazov na film, ktoré potešia. ()

muflonus odpad!

všechny recenze uživatele

Co je tohle zase za blbost ? Nejen že homosexualita tam zase z každého čpí na 100 honů ale ten seriál nemá příběh ani hloubku.. to je zase dělané něco pro woke nadšence ale pokud někdo má rád fantasy tak se tomuto určitě vyhněte. To že maj na sobě někteří herci džíny je jen třešnička na dortu debility tohoto seriálu. ()

Reklama

Reklama