Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maskovaný muž na bílém koni si dal za úkol vzít spravedlnost do svých rukou. Bílý jezdec vynakládá veškeré úsilí, aby zastavil nově příchozí kriminálníky, kteří zabíjejí indiány a chtějí se dostat k nalezištím stříbra v jejich rezervaci. (MacGuffin)

Recenze (4)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tenhle film musel být příšerně naivní snad už v době vzniku... A necelých šedesát let mu příliš nepomohlo. Tu roztomile brakovou atmosféru sice má, ale chybí v něm napětí i pořádný záporák, akce za moc nestojí. A tak dále. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

hodne plany western, ta brakovost z toho srsi na kilometre...... len sa keca a keca a keca .... este aj ta akcia stoji za hovno : 20 % ()

ProfesorLotr 

všechny recenze uživatele

Nulové napětí, nezajímavá hudba a žádný humor. To vše však trochu vyvažuje sice naivní, sice kýčovitý, sice neoriginální příběh, který je však docela zábavný a je proložen slušnými dialogy. Přesto to na Osamělého Jezdce z 2013 nemá ( což se divím, protože tohle je originál a ten remake byl dost velký finanční propadák ). 50% ()

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Maskovaný muž na bílém koni si dal za úkol postarat se o spravedlnost. Bílý jezdec vynakládá veškeré úsilí, aby zastavil kriminální osídlence, kteří zabíjejí indiány a chtějí se dostat k nalezištím stříbra v rezervaci... ()

Reklama

Reklama