Reklama

Reklama

Recenze (3)

obitus 

všechny recenze uživatele

Australské filmy konce sedmdesátých a začátku osmdesátých let (například Next of Kin, Thirst) se vyznačují zvláštní a zajímavou atmosférou a také neschopností dosáhnout na nejvyšší kvalitativní příčky. Nepochopte mne špatně, ony jsou zajímavé a stojí za zkouknutí, ale při jejich sledování si budete stále říkat, že tomu něco chybí. A právě takový je i příběh Alison a jejích devatenáctých narozenin. V zásadě jde o klasický satanistický horror s pomalým dějem a solidní atmosférou, který by neměl utéct především milovníkům satana či klokanů. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem jsem se těšil, na nějaký slasher. Australani umí, už to dokázaly několikrát. Ale tady naopak cítím strašné zklamání film mi nenabídl vůbec nic. Jen dlouhou nudu bez špetky originality. Což je škoda. Ale na druhou stranu kdo by od tak neznámého filmu čekal překvapení, že?Tohle je film který zkouknete a do hodiny se řeknete. Sakra o čem to bylo?Pro mě celkem nuda s občas sem tam dobrou scénou. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný a naprosto neznámý australský horor se silnou atmosférou, díky které mě ten film bavil. Pravda, občas se to zbytečně táhne, ale spíš mě ten film bavil, navíc je taky dost napínavý. Bohužel konec to pokazil, díky tomu nakonec dám jenom silnější 3* (i když jsem celý film přemýšlel o slabších 4*), ale víc tomu dát nemůžu, jelikož děj je dost předvídatelný a rozhodně se nejedná o nic originálního, vše už jsme viděli v jiných hororech. I tak je to ale dost slušný horor, který za zhlédnutí rozhodně stojí. Silné 3* ()

Reklama

Reklama