Reklama

Reklama

Důvěrnost

(seriál)
  • Španělsko Intimidad (více)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V politice má před sebou slibnou budoucnost. Když se ale na veřejnost dostane video, které ji zachycuje při erotických hrátkách, může jí to zničit celou kariéru. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (7)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Intimidad sice pracuje s vážnými tématy jako sexuální obtěžování a narušování soukromí, ale dělá to tak nezáživně, že to nezachrání ani charsima Itziar Ituňo. Aby tahle série zafungovala tak jak by chtěla, pak by pro ní bylo ideální pět,maximálně šest epizod, protože v těch osmi se občas motá v kruhu a to důležitě co bych chtěla říct zbytečně rozplizává do nic neříkajících telenoveláckých dialogů...60% ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Lepší trojka. Je to sice z velké části otravný  feministický manifest (každá žena i dívka s mozkem by snad měla vědět, že bohuzel z každého současného přítele/miláčka se záhy může vyklubat pomstychtivé hovádko boží, proto je více než krátkozraké dovolovat mu pořizovat cokoli kompromitujícího), ale zachraňuje to hlavní rolí a především svým charismatickým herectvím Itziar Ituňo, neboli Profesorova láska z Papírového domu. A taky je fakt, že to klidně mohlo mít o dva díly méně - nikdo by si toho zřejmě nevšiml. ()

Reklama

JenYu 

všechny recenze uživatele

Viděna 1. série: Mám pocit, že to píšu často, ale musím to napsat znovu. Super zajímavé téma, ale zpracování takové nemastné neslané. Víc mě zajímala linka Malen, ale líp zahraný byl příběh Begoñi. Atmosféra temně unylá. Hudba nevýrazná. Vztahy mezi postavami opět trpěly tím, čím trpívají seriálové postavy - nikdo se o nikoho nezajímá, protože kdyby se zajímal, nebylo by drama a nebylo by o čem hrát. Bavilo mě Bilbao a neoposlouchaná baskičtina. Nebavila mě přemíra ženských postav (a to jsem žena). Osobní linka vyšetřující policistky naprosto zbytečná. Leire by mohla být zahraná líp. I přesto je super, že někdo zacílil na tuhle problematiku, protože se obávám, že se děje častěji, než si chceme přiznat. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Ak sa niekto rozhodne šukať na verejnosti (nech hovorila, čo chcela - to nebola súkromná pláž, ale verejná), a je verejný činiteľ kandidujúci na primátorku veľkého mesta, pritom ešte s cudzím mužom počas manželstva, nemá v politike čo robiť. Viem, že právnici majú žalúdky z ocele, hlavne tí dobrí, preto sa k tomu postavila takpovediac bez emócií. Na to, že bola celkom inteligentná, bola v tomto tupá ako poleno, ak si fakt myslela, že to nie je pasca a nik ju pritom nevyfotí. A medzi riešením zákonov a rozpočtov pre mesto, listovať v zoznamke pre úchylov - to som tiež nepochopila. Proste piča! A tá utopená tiež. Neznášam také slabošské povahy, čo celý život iba plačú, ľutujú sa a chodia ako námesačné. A potom si to nakráčajú do mora ako drbnuté, iba zo strachu. No strašná dráma! Mňa to proste iba nasralo. Ale seriál bol dobre natočený, aj postavy celkom uveriteľné. Ale neznášam, keď v každom diely boli vedené tie miestami (aspoň štvrtinu času) fakt hlúpe vnútorné monológy, ktoré mali byť akože hlboké (ale neboli), srdcervúce (ale neboli), zato boli otravné ako stodňová tma. Bla, bla, bla, bla, bla... ()

Adabaz 

všechny recenze uživatele

[70%] Atmosféra v seriálu byla skvělá. Město - politika, ale také venkov a osobní problémy lidí. Nejdříve jsme měli možnost vidět 2 různé dějové linky, které se později spojily dohromady, až vznikl jeden celek a osudy postav se protnuly. 😀 Děj se ale dost táhnul a kdyby seriál o pár dílů zkrátili, vůbec nic by se nestalo. Některé epizody byly za mě zbytečné a snad by se i daly přeskočit. Až moc zbytečných dialogů, které nám někdy neříkají vůbec nic. Na druhou stranu tu máme skvělé herecké výkony, uvěřitelné postavy. Myslím si, že až na zmíněné drobnosti toho moc nejde seriálu vyčítat. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (1)

  • Scéna tiskové konference z konce epizody se natáčela ve skutečné radnici města Bilbao, přesněji v arabské síni, která je součástí radnice. (JenYu)

Reklama

Reklama