Reklama

Reklama

Stand Out: Oslava LGBTQ+

(pořad)
  • USA Stand Out: An LGBTQ+ Celebration

VOD (1)

Obsahy(1)

Legendární komici a vycházející hvězdy z LGBTQ+ komunity spolu na jednom jevišti ve výjimečném pořadu plném smíchu a radosti. Moderuje Billy Eichner. (Netflix)

Recenze (4)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Bohužel nezdařená umučující záležitost i na 1,25x rychlost, i když část účinkujících vtipkuje velmi nekorektně o sexu. Známí lidé s potenciálem bohužel byli použiti jen jako uvaděči cca 5minutových scének. Vtipný výstup pro mě měla snad jen (v dobrém smyslu) prasácká 60+letá Marsha Warfield a Wanda Sykes si tady odbyla klasickou držkatou rutinu, která ale v porovnání se zbytkem zářila. ()

Idego 

všechny recenze uživatele

Za hodinu a něco (notnou chvíli z celkové stopáže zabere ještě úvod a písničky) se na pódiu vystřídá snad 40 lidí, z nichž většina není vtipná vůbec, jiní se za těch 5 minut, co na ten výstup mají, nestihnou rozjet a už odcházejí, někteří dokonce neříkají žádné vtipy a jsou tam jenom na pár sekund, aby uvedli někoho jiného a řekli, že je to skvělý člověk. Sorry ale já jsem čekal comedy line-up plnou LGBTQ+ tematickýho humoru, ne promenádu osobností, jakkoliv pro komunitu významných, kterým publikum tleská ve stoje jenom protože existují a zamávají jim, aby jim za deset sekund mohl mávat někdo jinej jak panáčci na orloji. Když přijde Sarah Paulson jenom aby řekla, že teď nastoupí její oblíbená zpěvačka nebo kdo to byl, nebo Stephen Fry udělá videozdravici, ve které nám řekne, že teď uvidíme Eddie Izzard a že je skvělá, tak to fakt není LGBTQ+ celebration a hlavně to není ani stand-up, ani komedie. ()

NovySvet 

všechny recenze uživatele

Je fajn, že něco takového vůbec vzniklo, i když to není zrovna dokonalé. Problém s tímhle může mít skutečně jen naprostý omezenec a JanJakJan jedním z nich evidentně je... ()

JanJakJan odpad!

všechny recenze uživatele

Je zvláštní, jak v téhle show zacházeli slovy, mezitím co běloši musí dodržet multikulturní LGBTGAAIPKLMN++size&COLOR genderovou rovinu a ideálně srovnat maximálně konverzaci z Grindr a Tinder vše ostatní je tabu,  tak černoši si klidně v tomhle prostoru můžou říct, ze chtějí černého psa, přece nebudou venčit nějakého arijce….  Pozor můj kluk je běloch (říká Číňan) ….. tohle byl bizar svou neetickou podstatou ….. ()

Reklama

Reklama