Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva poldové na opačných březích Atlantiku musí spojit síly při horečném pátrání po hlavě drogového gangu. Přitom se ani neví, jak tenhle nebezpečný zločinec vypadá. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Zlty_Dodo 

všechny recenze uživatele

dejový chaos, žiadna pozitívna postava snáď okrem tej brazílskej fešandy, všetci sú buď úchyláci, skorumpovaní policajti, práskači a jeden sa nestíha zorientovať, čo už bolo a čo nie, kto je s kým a kto proti.. ale pre melancholické typy vcelku výživná haluška :) pre sledovaním odporúčam dať si práska, inak ťažko zvládateľné. ()

yvona 

všechny recenze uživatele

Nevím, co je to za módní trend v poslední době začínat od konce a postupně s různými meziskoky v ději se dopracovat k nějakému smyslu, který logicky po celou dobu uniká. Skoky v čase každé 2 minuty vytváří neskutečný bordel, do toho nějací zombíci, sekta, už ani nevím, kdo byl od policie, kdo ne. Příšerný paskvil a soudě dle konce se chystá 2. série. ()

Reklama

NikaIn 

všechny recenze uživatele

Takto s prepáčením dodrbať takú zaujímavú tému,ach.Mohol to byť dokonalý seriál,pretože námet fakt zaujímavý,herecké výkony celkom dobré,ale nič z toho, keďže scenáru chýba napätie,poriadna akcia aj emócie a hlavne zmysel.Celé pomotané, nemá to hlavu ani pätu,človek nevie kde to začína a končí.Inak milujem ak sa obdobia menia minulosť, prítomnosť, budúcnosť,ale do takého niečoho sa môže pustiť iba génius, ktorý to dokáže s prehľadom.Toto bolo akokeby sa im roztrhal scenár a točili podľa toho ako strany pozbierali,lebo ich zabudli očíslovať a nikomu sa to nechcelo celé čítať.Nebiť toho chaosu dala by som aj štyri,ale žiaľ moje logické myslenie utrpelo veľkú ranu. ()

chamonix 

všechny recenze uživatele

Časový i místopisný chaos, ani v postavách nemám zcela jasno. O dvou lesbách dokonce nedokážu doteď byť jen náznakem říct, co to bylo za postavy, přitom asi někdo důležitý, když autoři vypíchli jejich líbačku ... Že jsem vše dokoukal, za to může moje nedůvěra ke zdejším komentátorům a hlavně dosavadní pozitivní zkušenosti s brazilskými thrillery a akčňáky, které na rozdíl od Santa doporučuji (Divize, Yakuza princess, Macabro, Město bohů, Mundo Cão, Elitní jednotka a další). Obávám se, že kvůli otevřenému konci (a vlastně i začátku) nám Netflix vbrzku naservíruje další sérii a prequell. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Zmatek, chaos, pomatený děj, totální kolaps příběhu a zhroucení postav, celý se to postupně zamotává do nepřehledný skládačky, která krom sekání ruk, noh, ptáků nohů, rituálních mejdanů a neviditelnýho Santa Klause nenebízí nic novýho. Přesto se to dá promarnit až do šestýho dílu, kdy na nás, na závěr, nečekaně , vypadne tradiční, seriálový velký kulový. Jebání tučňáka do ucha, mi přináší rozhodně lepší zážitník. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama