Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Ozbrojenci obklíčí věznici pro duševně choré a odstřihnou všechny možnosti komunikace. Jejich cíl? Chytit sériového vraha Simóna Laga. Jedna napínavá noc v šesti dílech. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

ER 

všechny recenze uživatele

Srovnávat to s Papírovým domem je čiročirý marketing. Tady jde o narychlo zrežírovanou rutinu bez charisma a logiky. To mám věřit tomu, že komando vtrhne na věznici z baru během chvilky? Že ředitel psychiatrické věznice je takový borec, že nechá zastřelit rukojmí, aniž by to s ním hnulo a odmítne vydat jednoho "pacienta"? Už jen v pilotu je tolik slátanin, že rozum zůstává stát. ()

bozka10 

všechny recenze uživatele

Španieli si zobrali rovnaký koncept ako v La casa de papel,namiesto tiskárne cenín sa idú dostať do väzenia a namiesto zlata si idú pre odsúdenca.Takmer rovnaký koncept,ale výsledok je úplne odlišný a tom negatívnom zmysle.Postavy nevýrazné, žiadnej som rozhodne nefandil,vcelku nemastné neslané,zvraty nič, napätie nič, emócie nič, seriál po tretom diely strácal výrazne moju pozornosť.Škoda no... ()

Reklama

Wancohoff odpad!

všechny recenze uživatele

Najhorsi serial, co som za posledne roky videl. Do tretej epizody som to pozorne sledoval, az som zistil ze ma to absolutne nezaujima lebo : ziadne postavy ktore by ste si oblubili, a uz vobec nie zapametali, takze za celych 6 epizod neviete kto je kto a je vam to šumafuk.jednoducho povedane, podla obsahu som cakal pecku kde banda kktov prepadne ustav a tam natrafia este na vacsich magorov ktori ich budu masakrovat ale bola to totalna nezaujimava sracka.dopozeral som to z nudy v praci. 10% ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

A toto mělo být jako co???!!! Jeden na to čumí jak debil a místo toho, aby se to s postupem děje začalo nějak vysvětlovat, tak se z toho akorát stává bažina nějakého děje, který tam spěje od samého začátku až tam ve finále skončí aniž by se jeden něco vlastně dozvěděl! Shit a puta madre k tomu...Za mě 45% ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Bizár. Během sledování se mi vystřídaly asi všechny emoce. Chvílemi mě to dokonce i docela dost bavilo a bylo to napínavé. Ale pak si člověk uvědomil, jak moc velká je to pitomost. Ale i to se vidí často. Ale prakticky nikdy se nevidí, aby se naprosto NIC nevyjasnilo (a že bylo co vyjasňovat!) a prostě to skončilo.. basta fidli, vlezte nám na záda. A jestli jsme se vám líbili, tak možná v další sérii dojde i na to, že dáme hlavy dohromady a vymyslíme tomu všemu konečně nějakou smysluplnou dějovou linku, kterou jsme vás zatím nechtěli obtěžovat. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama