Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Dvě kámošky ze střední se zoufale snaží strhnout na sebe pozornost. Jedna z nich sice skončí jako duch, ale touha vytřískat ze života co nejvíc ji ani tak neopustí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Netflix si chtěl ve svém katalogu zoufale udržet Lanu Condor, ale tohle je pro ní obrovská škoda. Nevtipné, nerozvíjející originální premisu a nudné, po dvou dílech končím. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Věřte mi, že zajímavý to začne být až těsně před koncem šestýho dílu, ale vydrží to jen do začátku toho posledního. Boo, Bitch bere všechny nešvary romantických teen komedií, přidává velkou naběračku přátelství, balí to do čistě Netflixovýho kabátku (aneb přidejte proboha ještě nějaký světýlka do pokoje hlavní hrdinky!!) a snaží se to řádně okořenit hrou se smrtí. A ten nápad jako takovej není špatnej, ale tady to vůbec, fakt vůbec nefunguje. Vzít si to do parády někdo, kdo se toho černýho a absurdního humoru nebude bát, kdo nechá všechny kanýry a pozlátka u ledu, mohla by to být dobrá černá teen komedie. Ale není. Bohužel. Navíc tu hlavní postavu dost válcuje její nej kámoška. Ať už příběhově, tak herecky. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tuctová teen-comedy, která je naplněna cringem až po okraj a okatě, úplně bez předstírání nám servíruje podprůměrnou story o dvou neoblíbených kamarádkách, z nichž jedna po párty nešťastnou náhodou zemře a uvízne někde mezi světem živých a mrtvých. Je to béčko jak vrata, postavy jsou klasické archetypy a příběh občas pobaví, ale daleko častěji vyvolává v divákovi pocity studu a trapnosti ve smyslu „na co že jsem se to proboha kouknul“. Vlastně bych řekl, že seriál si jede svým stylem téměř totožně jako 10 let staré Disney channel série, ale co tedy dělá na netflixu, tak to netuším. Režisérská dvojka už kdysi vytvořila hromadu komediálních seriálů, které sklidily daleko větší úspěch – tohle je oproti nim vcelku odfláklý brak, který je dobrý maximálně tak pro zabavení pubertálních teenek a naplnění novodobých filmových kritérií pro zobrazení jedinců všech národností, barev pleti a sexuálních orientací. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jelikož sem měl seriál ze začátku puštěný spíš jako kulisu a nevěnoval mu úplně pozornost, nechápal sem jak je možné, proč je jedna z kamarádek mrtvá/duch a přesto jí všichni vidí a ona funguje úplně normálně.To se postupem času vysvětlí a dokonce se dočkáme i zvratu, díky němuž jsou poslední 3 díly celkem zajímavé (nejsou nuda).Bohužel než k tomu dojde by Boo Bitch zapadlo spíš mezi tvorbu Nickelodeonu, nebo teen Disney seriály.Lana je postupem času otravnější a otravnější a i když se Gia snaží vyrovnávat sympatie, má mnohem méně prostoru a nestačí to.Přitom tu byl potenciál to pojmout trochu jinak (ať už vážně, nebo jako černou komedii) a mohlo to být mnohem lepší, či snad dokonce zábavné.V téhle podobě to bohužel není ani jedno...40% ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Říkala jsem si ne, teen seriály mě nebaví, není to už pro mě, ale světě div se, tohle bylo vážně dobré a to už nejsem cílovka a ani tenhle žánr nevyhledávám. Zase se potvrdilo, že jsem ta co všude byla, všechno ví a všechno zná, protože jsem zápletku uhádla hned v prvním díle a jen jsem čekala až to vyplave napovrh. Erika za mě měla více prostoru, než by si zasloužila a ráda bych viděla v seriálu více Giu, na druhou stranu to chápu kvůli tomu rozuzlení. Ale kdo mě bavil, tak byla partička médií, jako čarodějka bych takové kamarády fakt ocenila, byla to skvělá parta a pro mě táhly seriál na plné čáře. Dost mě mrzí recenze, protože tohle je za mě opravdu kvalitně zpracovaný seriál, který má sice pár mezer, ale rozhodně si nezaslouží takové špatné hodnocení. Zřejmě bude zase problém v tom, že někteří dementi sledují něco co je mimo jejich cílovku a pak se diví. Já taky nejsem cílovka, ale dávám konstruktivní kritiku. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 1. září do 3. listopadu 2021 ve městech Los Angeles (Kalifornie, USA) a Cobourg (Ontario, Kanada). (SONY_)

Reklama

Reklama