Reklama

Reklama

Epizody(27)

Recenze (3)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Hodnotím hned po prvním shlédnutém díle a pochybuju, že se na mém hodnocení něco změní!! Absolutní pecka!! Japonsko období šógunátu, temná atmosféra, intriky, ninjové, samurajové, špičkové souboje, odlétající ruce, hlavy při soubojích, cákance krve, kozičky, harakiri atd., a HLAVNĚ: v hlavní roli samozřejmě absolutní hvězda No. 1 japonské filmové historie SONNY CHIBA!!! "Go, Hattory!!!! Goooo!!!!!!" ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Inu, možná jsem si na Chibu zasedl, ale mně prostě brání jeho poskakování jako zloprcek a hlavně mávání mečem jako prutem v tom, abych ho bral vážně... V roli Hattori Hanza hraje moudrého vůdce, to beru. Ale co se týče jakýchkoli bojů či zápletky, baví mě ze stejného žánru Wakayama, Katsu, Nakadai, ba dokonce i Ichikawa o třídu výš... /// btw. odkaz pro fajnšmekry: http://vintageninja.net/?tag=hattori-hanzo (Edit: beru to šnečím tempem 1 díl za několik týdnů. S01E06 -- první díl, co byl na nekompromisních 100%, S01E09 totéž, zvedám hodnocení. Jestli to bude dál v téhle kvalitě, půjdu na plný počet... Zatím mám po půl roce 28 dílů. Ze zápletky, u které jsem se obával, že bude klišé jako prase, tedy zamilování se nepřátelské ženy do Hanza, se stal jemný a citlivý občasný leitmotiv...) /// Další sezóny jsou vtipné v tom, že vždy dojde k "restartu", vracíme se vždy zhruba do roku 1651, hrají stejní herci (i když, v sezoně 2 např. přibude Sanada), a tito herci hrají jiné osoby :-) ... což je docela vtipné. ()

tomisaburo 

všechny recenze uživatele

Hattori Hanzo (Sonny Chiba) provozovatel lázní a šéf nindžů Iga v jedné osobě, nemá o práci nouzi. Přes den čumí pěkným holkám na kozy a v noci párá pupky konkurentům z Kogy nebo prostě tomu, kdo ho zrovna nasere. Choreografie bitek je standardně chibovská, takže bomba. Krev teče proudem a jedině tak je to spravne, tak to ma v serialech byt! ()

Reklama

Reklama