Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Psychologický thriller se odehrává v létě 1979, kdy je za šokující zločin zatčen mladý muž. Záhadu se zločinem spojenou musí vyřešit nepravděpodobná vyšetřovatelka. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec špatný, ale twist jsem věděl ještě než jsem to vůbec zapnul (protože Billy Milligan) a tudíž mě tam nic nepřekvapilo. Celkem svižně to ubíhalo, některý epizody sice pro mě až na kost nudný, ale ve výsledku celkem příjemnej seriál. Velkou práci udělal samozřejmě Tom Holland, s přehledem ukázal, že to není jen dobrý soused Spider Man. Neznat případ Milligana, dám bez ostychu 4*, takhle nemůžu jít výš než na 3* a.k.a 65% ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Slušná mini séria od Apple TV. Aj keď treba uznať že tých náznakov a hlavne vysvetlovačiek bolo trochu od tvorcov viacej ako obvykle. Po slabšej prvej polovici seriál slušne graduje a výrazne ho ťahá nad priemer skvelý Tom Holland, ten si svoju postavu skvele vychutnal vo viacerých polohách. A k tomu krásna okaňa Amanda. Tých pár nedokonalosti jednoducho Let it be…75% ()

Reklama

TheSecond0ne 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říci, že toto několikrát zpracované téma, vyčerpalo všechny prvky důležité k upoutání diváka. V tomto snímku jsou dva aspekty, které určují kvalitu seriálu a tím jsou herecké výkony a samotný děj. Bohužel je děj předvídatelný a od začátku do konce se nestane jediná překvapivá věc. Nic tu není zpracováno natolik poutavě, abych si za rok vzpomněl na tento pořad a jeho konkrétní část. Herecké výkony na druhou stranu navyšují úroveň a hodnocení, bez kterého by tato práce byla pouhým šedým nánosem prachu na bílém plátně. T. Holland odvádí pozoruhodný výkon, za který ho oceňuji, ale bohužel to nestačí k tomu, aby nedocházelo k pasážím, ve kterých se divák polonudí a říká si, tak už to vyřešte ať můžeme jít dále. Ostatní zúčastnění herci odvání dobrou práci, ale konkrétně lze pouze označit T.H. Celkově se jedná o poměrně dobře zpracované natažené drama, které neurazí, ale ani nepřekvapí.    3/5, realita 3.25/5 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

velmi dobrá sedmdesátková atmosféra a výborné herecké výkony táhnou Crowded Room z podprůměru. Jeho největší chybou totiž je, že vyloží karty na stůl příliš brzo a připraví tak diváka o všechny překvapení (s výjimkou jednoho) prakticky hned s úvodními titulky. Asi nebude žádným velkým spoilerem, že hlavní hrdina má hned několik osobností, což je ztvárněno zajímavě,a Holland se s tím pere statečně, ale díky tomu co jsem napsal výše, nemá divák prakticky žádnou šanci se do toho pořádně ponořit a užívat si zvraty. Nezbývá mu tak nic jiného než si odškrtávat povinné položky a to je velká škoda. A na poměrně ambiciózní projekt dost málo...60% ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Nedivim se všem těm, kdo to třeba po pár dílech vzdali. Skoro celá první půlka je velký chaos, kde vesměs nic nedává smysl, a vypadá to, že se jen tak potácíme od ničeho k ničemu. Jak tvůrci začnou odhalovat karty, tak to i zpětně začne dávat větší smysl, ale možná, že nějakou tu vějičku měli dát divákovi už dřív. Holland opět ukazuje, že poskakování před digitálním plátnem v Marvelovkách pro něj určitě nemusí být stropem, a zvládá přecházet mezi jednotlivými polohami. P.S.: Amanda Seyfried vypadala vždy jako ryba, nebo je to nějaká změna v posledním období? ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

  • Seriál vychází z adaptace amerického bestselleru „The Minds of Billy Milligan“ od autora Daniele Keyse a je odvozen ze skutečných událostí. (jirikzaboj)

Související novinky

Banderas by rád natočil třetího Zorra

Banderas by rád natočil třetího Zorra

28.11.2022

Mezi výborným Zlatým okem a ještě lepším Casinem Royale natočil režisér Martin Campbell taky moderní reboot (a pak výrazně slabší sequel) jiné slavný franšízy. Řeč je o Zorrovi z roku 1998, v němž si… (více)

Reklama

Reklama