Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pavlovi (Jakub Prachař) sice táhne na čtyřicet, ale stále ještě úplně nedospěl. Bydlí s mámou a chybí mu odvaha dělat v životě to, co by ho skutečně naplňovalo. Tu získá až ve chvíli, kdy potká svou dětskou lásku Terezu (Tereza Ramba) a prožije s ní dobrodružnou noc. Tereza však není připravena opustit svůj dosavadní život pro někoho, kdo podle ní není opravdový chlap. Pavel se tedy rozhodne se přesně takovým chlapem stát. Přihlásí se na výcvikový tábor v Tatrách vedený Weisnerem (Ondřej Sokol), který vyučuje vše od sekání dříví po svádění žen. Podaří se Pavlovi překonat sama sebe a stát se chlapem, po kterém Tereza touží? (Bioscop)

(více)

Diskuze

Uživatel Jarin69 smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

Jinak takový camp by ty dnešní zženštilé načačané kreatury co se považují za chlapy potřebavaly dnes a tvrdě. Staré generace měly dlouhou dvouletou vojnu a kluci s opravdu vraceli jako muži, ale otázka je za jakou to bylo tehdy cenu, dnešní generace mají kadeřníka, kosmetičku a mobil a jsou to hovna převlečená za muže, na ktere když holčičkazadupe tak se poserou.

na příspěvěk reagoval Jarin69

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

A.MacGyver

Paradoxně Prachař tam ve snímku působil možná nejlépe z posledních rolí ve kterých jsem ho viděl. Sokol byl tragický, Ramba hysterická. U zbytku nelze moc co hodnotit, protože tolik prostoru nedostali, obecně tam bylo příliš mnoho motivu a postav, které šli naprosto nikam. Např. zápletka s autistickým chlapcem (pokud to tedy mělo toto představovat) mi přišlo vzhledem k hlavní zápletce naprosto úlet. Kdyby film byl čistě o Prachařovi a Rambě, udělali z toho čistokrevné drama, byl by to daleko silnější film. Jinak není to naprostá hovadina, jen bych ekl že se hodně podepsalo že jde snad o druhý celovečerák režiséra, kde ani první film nebyla žádná sláva.

 (hodnocení, recenze)

To byla megakrávovina vhodná jako projímadlo. Doporučení lékaře: před promítáním nevečeřet a zkontrolovat záchody v kině.

A.MacGyver

A.MacGyver (hodnocení, recenze)

Prachař? Nerad nic hodnotím dopředu, ale bude to šajze! Pokud ne, budu rád a mile překvapen! 

na příspěvěk reagoval Shakaar

Reklama

Reklama