Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračovanie slávneho bulharského seriálu Na každom kilometri (1969) v hlavnej úlohe so Stefanom Danailovom.  Dej tohto pokračovania z roku 1971, ktoré nebolo vysielané v bývalom Československu, je zasadený do čias konca druhej svetovej vojny a obdobia po vojne. Hlavné postavy pokračujú v svojom hrdinskom boji proti nepriateľovi na rôznych frontoch. (bjjoba)

(více)

Recenze (2)

Horal.P 

všechny recenze uživatele

Vysíláno v Československé televizi bylo a už to nebylo ono. První řada měla jakési nechtěné kouzlo, v době temna, druhá už byla dějově po válce a byla nudná jak prase. ()

endemit 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že to bylo vysíláno v ČST. Nevím, který pitomec napsal v obsahu, že ne. Pokud si dobře pamatuju, bylo to natočeno podobně jako později major Zeman. Dvě hlavní postavy byly kriminalisté, nebo spíš něco jako u nás STB a řešili v průběhu let různé případy až do "současnosti". Už jako kluci jsme se museli smát tomu, že na rozdíl od našeho Zemana hlavní postavy nějak nestárly, i když v seriálu uplynulo nějakých 25 let. Možná až někdy v posledním díle aspoň zešedivěli, ale to už si moc nepamatuju. ()

Reklama

Reklama