Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (528)

Shit 

všechny recenze uživatele

Sacha Baron Cohen ještě před Boratem, ale v neskutečný formě. Takovej gigantickej masakr se těžko ještě někdy objeví ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pro příznivce ostrovního humoru stejně těžce uchopitelné jako penis světle černého rapera Ali G-ího.. Fekální a sexistický humor nepříliš sofistikovaný, karikatura hip-hopové kultury a interakce na místě reálných institucí (Parlament Spojeného království, zasedání OSN) docela zábavné. Kdyby si dali světoví politikové pár šálků "zeleného čaje" i ve skutečnosti, měli bychom možná Spojené státy korejské a obřezaného prezidenta Íránu slavícího v jarmulce Chanuku.. Rhona Mitra je tady tak neskutečně sexy, že bych ji nejen nasmrkal do slabikáře, ale i do čtenářského deníku a krabičky na svačinu.. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Odporná gýčovitosť sama. 84 minút trápenia sa s Boratom, ktorý musí byť mimochodom neskutočne talentovaný, že je schopný takýchto počinov... :D ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se chtěla podívat hlavně kvůli Martinu Freemanovi, který mě naprosto uchvátil svým Dr. Watsonem. Ten je zde jako drsný raper kouzelně rozkošný a já prostě miluju ten jeho FreemanFace:) Sacha Baron Cohen, ani celý ten kult okolo jeho Borata mě absolutně nebere. Předpokládala jsem, že Ali G Indahouse bude zřejmě poněkud trapná blbost s křečovitým humorem, kterému se nejspíš smát nebudu. A ono hle:) V takový obrat jsem ani nedoufala. Ali G v sobě dokázal spojit typický americký, vulgárně sexuálně nevkusný "rádoby" humor se suchým, nenásilným a originálním anglickým vtipem. Vznikla tak dokonale zábavná a sprostá capina, která dokázala namíchat dva zcela odlišné typy komedie a vychrstnout nám je v proudech přímo do ksichtu. Já se v něm vykoupala, a moc ráda:) Možná kdyby Ali G trochu ubral ze svých sprostostí, byl by výsledek ještě lepší. Ale jako jinak: "RESTEKP!" :D ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tým, že hodnotím tento praštený úlet tak, ako ho hodnotím, strácajú všetky filmy svoju dôstojnosť, no akosi nemôžem urobiť inak. Totálne uletený scenár, tak trápne a úchylné vtipy, až sú dobré, Sacha je ten najdebilnejší herec akého som videl, ak si vôbec označenie herec zaslúži, no napriek tomu to bolo neskutočne cool a všetky debilnosti a nechutnosti v jeho podaní mi nevadili, ale bavili ma. 75% & RE5TECP! ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Všichni určitě známe inteligentní „Pythonovský“ humor, který položil základ britskému humoru. Tento humor ale s tímto filmem nemá pranic společného. Ali G je přecpán úchylárnami první kategorie.no a proto se mi asi tak zalíbil ;o) Takže ti Ali vzkazuji: RE5PECT ! ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Asi jediný film kedy exkrementový, oplzlý a perverzný humor vôbec nevadil a aj som sa bavil. Paródia tvrdých niggas v podaní zrzavých sedlákov z anglického predmestia je proste úplné peklo. Cohen je úplný magor a Mitra ... vrrr. No nič, šup, šup kukať moji negri. 85% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Připomnělo mi to Jay a mlčenlivej Bob vracejí úder. Proto stejné hodnocení. Některé vtípky byly super, ale některé stupidní... Co dodat, snad jen, že Borat, je prostě Borat... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nejen coby Borat, fotbalový chuligán Nobby nebo módní návrhář Brüno, toho času druhý nejslavnější Rakušan po Hitlerovi. Britský komik Sacha Baron Cohen si určitou diváckou obec získal už na konci 90. let, kdy uvedl svého nepříliš inteligentního rádoby rappera žijícího nedaleko Londýna. Chlapík, který má nesrozumitelnou angličtinu a neuvěřitelně dlouhé přirození, své nápady tahá do opravdu velkých extrémů, výsledek obsahuje nemálo scén, které jsou doopravdy vtipné. Ovšem pak je tu i ten zbytek. Přes úspornou stopáž totiž předkládá i třeba deset minut bez pořádného vtipu. A to je potíž. Něco mezi dvěma a třemi hvězdami. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Wicked! 3,5* Scenár je hlúpučký schválne, teda aspoň ja si myslím, že jeho klišovitosť je výsmechom tonám rovnakých scenárov tváriacich sa vážne, ibaže oblieka žlté rúcho a prízemným humorom si uťahuje hlavne sám zo seba. A aj keď druhá polovica naozaj stráca tempo, zabávala som sa nahlas a dobre. Je to proste film podľa Aliho, od Aliho a ušitý pre Aliho. Úžasne ma prekvapil Martin Freeman (ktorého som zaregistrovala až v Stopárovom sprievodcovi). Tu po boku Aliho žiaril ako slang a zvukové efekty chrliaci "brotha" a na ňom som sa v prvej polovici filmu smiala najviac. Jeho seriózna britská tvár v kombinácii s týmto výkonom je zabiják :-D Wicked! ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nečakal som nič moc, tak ako som nečakal, že s vo filme mihne Borat, ktorému neskôr Cohen venoval skvelý film. Tento film je úžasná kravina, ktorá sa snaží zaujať, najmä tým, že dialógy sú sprosté a vulgárne. Nič proti vulgárnosti. Ak je to dobre umiestnené, zaboduje to za každých okolností. Tu je to ale iný prípad. Sprosté je takmer každé druhé slovo a to už sranda nie je. Je to neuveriteľne trápne a film som dopozeral len nejakou zotrvačnosťou a malou zvedavosťou, či ma to aspoň raz rozosmeje. Tesne pred záverom sa to raz podarilo. Bol to nákres plánu domu a tá detská čmáranina ma fakt pobavila. A to je všetko, pretože inak je tento film sprostá a nudná fraška, ale nepochybujem, že puberťaci a hiphoperi budú z toho hotoví. 20%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Eastside is the best. Westside is the best. Nejlepší scénu si Cohen připravil když držel hladovku. Jinak se nejedná o kdovíjaký zázrak. Borat i Bruno jsou určitě lepší a úchylnější. 55% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tomuhle typu fekálního humoru jsem jaksi nepřišla na chuť, sorry. Trapnost nad trapnost... a já trapasy nerada (samozřejmě hlavně u sebe, ale zrovna tak nerada se na to dívám u jiných). 20% za to, že spoustě jinak vcelku normálních lidí se Ali G líbí a baví je. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Docela prča. I ve skutečném životě potkávám lidi co se snaží být cool, nosí rapperský hadry a myslí si že jsou černoši. Myslím, že z takových prosťáčků si střílí tento film. A u simulace orálního sexu na chlebíčku jsem se málem pochcal smíchy.RESPECT. Myslím, že je to nadprůměrná komedie, jen si nemyslím, že by mohla fungovat i nadabovaná. Prý je Ali G nadabován úplně normálně. Je skoro zločin takový film dabovat, je to stejně hloupé jako dabovat Monty Pythony. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tohle mělo být jako vtipné jo? Nejlepší je asi úvodní song "Wicked", ten má vážně grády, ale pak už je to jen marnost. Zasmál jsem se jen občas, něco málo se povedlo, ale jinak jsem myslel že se utluču nudou. Hlavně konec byl trapný. To Borat se tomuto šílenci povedl víc. 25% ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

film se mi popravdě vůbec nelíbil, ale tuhle nedávno mi jeden kamarád řekl, že ALI G se mu fakt líbí, a že je fakt na svých vystoupeních vtipnej a dobrej, takže jelikož toho kamaráda znám tak na dvě hvězdičky, takže to samé pro ALI-G (( ::, a jsem zvědavej na Borata ()

Reklama

Reklama