Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (528)

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Pekne uletená záležitosť, v ktorej sa striedajú dobré fórky s tými trochu trápnymi. Pokiaľ to však dokážete prekusnúť, tak sa pri tejto paródii určite dobre zabavíte. Ali G je asi najlepším predstaviteľom hip-hop komunity, ktorého poznám :) ()

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Nejslabší film od SBC co jsem viděl... Já jsem tedy viděl jenom tři (Ali G, Borat, Bruno)... Přesto dobrá zábava... Btw. Sasha je génius... ()

jirin_cz 

všechny recenze uživatele

Cohenův humor mi moc nesedí. Ale u tohohle filmu jsem se fakt bavil, několik opravdu povedených scének, při kterých se nedá nesmát... ()

konysua 

všechny recenze uživatele

Sacha a jeho první ikona. Spousta potenciálu, ale scénář vyzněl dost odfláknutě. Jeho budoucí díla jsou mnohem propracovanější. 6/10 ()

HEED 

všechny recenze uživatele

Podle mě asi nejpovedenější film Cohena v porovnání s těma novějšíma. Ty další, včetně parádně rozjetého diktátora, jsou už jen braky plné nechutných a prasáckých scén. Tento druh filmu nemůžu ani cítit, stejně to jen kazí společnost, která už tak se blíží k okraji morálního úpadku. A ze současného homo-sapiens-sapiens se pak stane zpátky jen opice se základními pudy. Tím docházím k závěru. Sacha Baron Cohen je prase. ()

anyonecek 

všechny recenze uživatele

Toho humoru tam bylo až až, ale sedla mi z toho všeho jen taková 1/4. Alespoň že tu byly pěkný baby a v hlavní roli Sacha Baron Cohen, jinak by se snad ani nebylo na co dívat. Hudba se zadařila na výbornou. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

První film velkého provokatéra a baviče Sachy Barona Cohena. Měl jsem to štěstí a všechny jeho filmy viděl poprvé v chronologickém pořadí, proto je pro mě Ali G vlastně Cohenův začátek, ve kterém už se zaučoval v provokaci, kterou naplno rozjel až v Boratovi. Totálně legendární film mé předpuberty, ve věku 24 let jsem si ho dal znova a smál jsem se jak dřív. Debilní, ale je to prdel. ()

A_san 

všechny recenze uživatele

Na střední z tohodle filmu padaly hlášky jedna za druhou. Ano, místy se tu objevoval ten klasický levný humor, ale často byla tahle parodie na rappery opravdu podařená. Jo a nezapomeňte, všechny nešváry a války vyřeší kozy. A pěkné ženské..........které mají kozy. A pak tráva :D ()

Brano odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z najväčších odpadov v rámci komédii čo som kedy videl. Toto naozaj dokáže niekoho pobaviť? Navyše Baron v v úlohe Aliho mi príde maximálne nesympatický, ako aj ostatní herci. Nezasmial som sa ani raz. Strašný mix trápnosti a nudy. Ani dopozerať sa to nedalo. ()

PAVLIS 

všechny recenze uživatele

Tohle je snad ještě větší kravina než třeba Borat. Ale v dobrém slova smyslu. Nevyrovnané hodnocení tady naprosto chápu. Aliho styl humoru (nadsázka, absurdní, parodující, sprostý i bohužel párkrát nechutný a trapný) prostě nemůže sednout každému. Já se kupodivu skvěle bavil i po letech, dávno vyrostlý z náctiletého období, do kterého snímek sedne humorem asi nejlépe. ()

Caliboss 

všechny recenze uživatele

viděno poprvé po třetím křížku, v pubertě bych se u toho potrhal, nyní mi to přijde jen jako přehnaně prvoplánové, bez snahy, které je jinak saša celkem schopen, když se mu chce. Asi se mu nechtělo? ** ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Někdy vynikající, někdy vyloženě trapné. Hip hop je mi ukradený, takže jako parodie to moc nezabodovalo. Navíc si myslím, že český dabing tam toho hodně zkazil a v originále to má často lepší významy. 3* ()

johnny01 

všechny recenze uživatele

Úvod a závěr jsou fantastické, protože jde o docela samostatné pasáže. Jinak se film celkově vleče a zápletka patrně není dost nosná - i přes občasné povedené vtípky jde patrně o příliš vážné téma s motivem chamtivosti, které prostě není vtipné. ()

Martass21 

všechny recenze uživatele

Wicked. Ale chybí mi tam ta konfrontace s nic netušícími oběťmi cohenových vtípků, kterých se mi dostalo vrchovatě v Boratovi. Ali G show rulez! ()

Filipes 

všechny recenze uživatele

Ali G sedl Cohenovi na míru a i když jsem neviděl určitě vynikající talk show tak se mi tenhle film docela líbil. Originální příběh nic na tom až tak spackaného nebylo, ale pokud hodnotím za sebe tak takový Borat vám určitě nabídne mnohem větší a lepší porci zábavy. Jako malej jsem Alistera miloval ale teď už je to pro mě průměrná věc s několika vtipnými momenty, s dobrým soundtrackem, vynikajícím Cohenovým oblečením a opravdu nezapomenutelnou scénou zhulených zástupců všech zemích světa. ,,Víš proč jsou tak nervózní? Protože ještě nedostali svůj čaj! Honem servíruj!" ()

Reklama

Reklama