Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (528)

Ludva 

všechny recenze uživatele

[2010-02-04] * Romantická komedie ve stylu TeleTele (mezi záplavou blbých a trapných vtipů se občas zaleskne perla), ale v nesrovantelně kvalitnějším technickém zpracování. Hudba mne štvala. Příběh je tak pitomý, že bez něj (tj. třeba jako dvacet nesouvisejících scének) by film fungoval daleko lépe. * Nedávno jsem přešel na pracák. Asi před osmi lety. * To nejde, je to pro mě totéž, co Mekka pro Židy. * Soráč, že jdu pozdě, ale v telce dávali dokument vo vopicích. ()

BulkaNeAsi 

všechny recenze uživatele

Odpad tedy rozhodne....ve filmu je velika spousta momentu kdy se clovek proste zasmeje...jiste humor vetsinou tezi z opravdu absurdnich situaci, ktere nejsou az tak lehce stravitelne...ale Sachovi to uverit jde...navic tolik zesmesnujicich primer proste bavi, prostredi Cohenovi sedle perfektne...soundtrack taky fajn...70% ()

Dusan-Be 

všechny recenze uživatele

S. B. Cohen se v téhle roli našel a rapper Ali G mi přišel mnohem vtipnější, než Borat. Vše perfektně sedí v linii s charakterem a většině vtípků se s chutí zasměju podesáté, podvacáté... možná nejvíce srandy, co jsem já osobně ve filmu zažil ()

Mithal 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je to o hodně slabší, než Borat a o trochu slabší než Bruno. Vtipů je zde pomálu a navíc jsou jen průměrné. A právě navíc hodně schází to šokující exhibicionistické chování. ()

Traktorista 

všechny recenze uživatele

Vidět jednou sice postačí, ale i tak si z toho filmu člověk zapamatuje mnohem více, než z jiných "vícehvězdových". Spousta nudného místa je prostě rozemleta výbornými hláškami, skvělými vtipy a líbivou parodií. Pro všechny příznivce i odpůrce hip hap hopu film, který se jistě oplatí vidět. Děj se slušně drží ve svižném tempu skoro až do konce a to bohatě stačí. ()

loginhacke 

všechny recenze uživatele

Podle mne docela podceněný film, ano není to akční film kde lítá milion kulek za sekundu, ani životopis rapera, ale lidi je to prostě parodie. Ty jsou vždycky přiblblý to je jejich úkol. ()

Vonter 

všechny recenze uživatele

Sacha Cohen je Ali G a ne Ali B ani Ali E a kdo to nechápe na pytlíka si nevidí. Jestli dáš přednost Boratu nebo Brunovi tak zařvi more a radši šlukni koňovi, západ je nejlepší a maj tam skvělý běhny, jestli si z východu tak na prdel si lehni, ej bí sí í ef dží polechtej koule kobře, možná tě vezmem k nám když uděláš jí dobře. Budliky budliky netvař se jako buzík, hoď plechy do žluta a nalešti si gazík! Džjou! ()

Duston_Movie 

všechny recenze uživatele

Filmový oddych aka Ali G Indahouse, vážne sa netreba zamýšlať.. V pohode komédia, dvakrát si ju nemám problém pozrieť, ale aj tak 60% ()

Duckz 

všechny recenze uživatele

S.B.C je herec, který se do svých rolí vždy ponoří naplno. K tomu mají jeho filmy vždy za úkol naprosto do poslední nitky zesměšnit nějaký zažitý předsudek, což se mu ve všech jeho filmech daří naprosto s přehledem. V době kdy všichni žili rapem a rapeři byli nejvíc cool na světě se objevil Ali G, který si z toho fenoménu prostě geniálně vystřelil. Asi jako videoklip a písnička "Everyday Normal Guy". 4* jenom proto, že diktátorovi jsem musel dát 5* :) ()

CharlieSC 

všechny recenze uživatele

Žádný komplikovaný humor. Zasmějete se pouze čiré hlouposti Aliho nebo hlouposti parlamentu. Některé scény jsou celkem vtipné a povedené, ale některé jsou až směšné. Ve výsledku se to tak nějak vyváží, takže z toho vyjde průměrná, podle mého názoru, spíš trochu podprůměrná komedie. Tento film doporučuji jen za předpokladu, že nemáte na co jiného se dívat. 45% ()

Reklama

Reklama