Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (528)

juta 

všechny recenze uživatele

"Navážej se do našeho gangu!" :D Tak na Borata to nemělo, je tu tolik věcí, kterým jsem se zasmál. Na druhou stranu jsem se párkrát nudil, ale rozhodně to stojí za to. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Nikomu neberu filmový vkus, jak je komu po chuti. Toto se mi však chtělo spíše vyzvrátit nežli strávit. ()

Indiana odpad!

všechny recenze uživatele

Chujovina. K tomuhle filmu jsem se dostal náhodou a vydržel se na ně dívat tak pět minut. Fakt nudnej shit. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Životní příběh respektovaného rapera měl našlápnuto k příčkám nejvyšším, ale Aliho geniální hlášky se rozpouštějí v záplavě stupidit. Ali G zde, bohužel, není vykreslen jako úplný kretén, takže tolik nevynikne jeho zesměšňování "hudebně ukecaných drsňáků", kteří však nepotřebují parodovat, neboť jsou jednoduše směšní svým vystupováním. Chápu, že někdo je z filmu totálně nadšen a rozumím i upřímnému znechucení. Pro mne zůstal snímek někde na půli cesty k mému srdci. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

75% - Pořádně nářezovej snímek s králem bláznů v hlavní roli. Bohužel ke konci film trochu ztrácí dech... ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Borat trpí jedním vážným problémem. Hodně scén je přetažených, vyumělkovaných a maximalně trapných. Ale která současná parodie nemá podobný problém, že? Stále je tu ale dost věcí co pobaví. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film kterej jsem doposud nikdy neviděl celej. Nedávno bežel v bedně a já jsem ho konečně dokoukal celej a tak ho můžu ohodnotit. Komedii balancující na hraně trapnosti. Někdy fóry vychází, ale mnohdy jsou už za čárou. Povedenej humor střídá ten trapnej a tak je to v podstatě po celou stopáž filmu. Já mám podobný úlety v celku rád a tak můžu s klidným srdcem dát 3 hvězdy. V tomhle případě dokážu pochopit jak 5ti hvězdičkový hodnocení tak i odpad. Tenhle humor prostě neosloví každýho. A jak jsem psal už výše u mě to vyšlo tak napůl. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Je to sileny, je to pitomost, ale zaroven si strili z ganxtazz, ktery ja tak strasne nenavidim :) "no uznejte, ze to bylo lepsi nez Harry Potter!!" jo, bylo. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Co na to říct... Cohen je svým způsobem originální komik, tím jak se strefuje do různých problémů společnosti, ale jeho vtípky jsou v dost případech zkrátka jen sprosté a hloupé, nic víc. To lepší na jeho komicko-kritickém umění se dalo spíš vidět v Boratovi, i když ani jeden z těchto filmů nepatří ke stylu, na který bych se ráda dívala. Každopádně Ali G Indahouse vidím na hodně slabý počin. Téměř nic mě tam nerozesmálo, snad až na hlášku o "dobré kamufláži" a následující záběr, což byl zrovna typ humoru nespadající do sprosťáren, ale upřímně, ani tohle nebylo nic skutečně vtipného nebo originálního. V podstatě nevidím žádný rozdíl od jakéhokoliv jiného z těch filmů, které jsou založené na pokleslém humoru o nějakých prasečinkách či nechutnostech. Nevím, jaký je třeba Brüno nebo jiné počiny Cohena, ale tohle se mu teda nepovedlo. ~(0,7)~ ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

nehorázna filmárčina, kosa na kameň, hovadina . . . ale ja som sa rehotal, ja som plakal od smiechu . . . Ali - respect :) ()

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

Tohle že je ten Sacha Baron Cohen z oslnivého Borata? Ali G je tuctovým "rise and fall of the idiot" filmem plným nefungujícho humoru, rozpačitých hereckých výkonů a trapnosti. Zatímco v Boratovi dokázal Cohen vtisnkout svému hrdinovi dokonale propracovanou komickou (pseudo)identitu, jako Ali G se vytrapňuje chabými pokusy o nabodobení "shame on you niggaz" dikce a gestikulace. Jeho kreace jako by spíše patřily na vánoční besídku nějakého pomenšího gymnázia či do estrády TV Nova... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Vždyť ten film až tak moc špatný, jak se tedy často píše, není, i když asi nutno podotknout, že Sacha Baron Cohen hrál i v lepších filmech. Tím myslím třeba když hrál toho šílence z Kazachstánu. V tomto filmu zůstává několik skvělých scének a zbytek je prostě jen nudná vata. Bohužel se mi zdá, že té vaty je až přespříliš a místy se na to nedá ani dívat. Dávám takové nemastné 2*. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

První významnější filmový počin Sachi Baron Cohena. O srandu pochopitelně není nouze. I hoper s dlouhým pérem se může dostat do britského parlamentu. Dobré je třeba, jak dělají ty inspektory na celnici. Dokonce tu hraje i Martin Freeman. Příjemná Rhona Mitra je pěkným zpestřením. :) "West side is the best!" :D ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ali G je kult. S tým nikto nič nenarobí. Tieto absurdné komédie, ktorým nie je sväté nič budú mať vždy svoj okruh priaznivcov. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Je tohle geniální, nebo geniálně trapné? Některé gagy skutečně trhají bránici a jiné zase volají po záchodové míse... Ali for President:-) ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Dokonalost - na gymplu jsme o tomhle filmu mluvili snad rok - a dodnes občas někdo použije hlášku z filmu. :D ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

no nevim, spolužáci to žrali, ale to jsme byli na základce a kadej hustej boreček nad Alim onanoval, ale ted, po tolika letech? Boratovi, Brunovi ani Diktátorovi to nesahá ani po koule, jde vidět, že Sasha tady ještě pořádně nevěděl, co vlastně chce, je to tak blboučké až je to celkem i stravitelné, ale vím jistě, že se na to už nikdy nepodívám, na rozdíl třeba od Diktátora, takže spíš takovej lehkej průměr ()

Reklama

Reklama