Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (528)

Tomco odpad!

všechny recenze uživatele

moj spolubyvajuci (ano MAUI myslim teba) to uz tri roky pozera nonstop, takmer kazdy vecer!!!! nenavidim ali džího!!!! ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Hodně ujetá komedie přesně ve stylu Saschy Cohena. Opět sázka na fekální a sexistický humor. A stejně jako v Boratovi jsou to geniální gagy střídány nudou, či zhnusením útočícím na diváka. Naštěstí zhnusení tu není zase tolik a pasáže v parlamentu dělají z filmu totální legendu a kult. Bohužel jsem ale čekal nějaké velkolepější finále, nějakou bombu na závěr, která se nedostavila. Škoda konce, šel do vytracena. Přesto jsem chtěl třetí hvězdu přidat a to díky bonusům na DvD, které jsou ještě vtipnější než samotný film. Nejlepší pasáží filmu jsou (krom již zmíněného parlamentu) Saschovi prostřihy do filmu, kdy se snímek zastaví a Sascha komentuje, tam válí nejvíc. 2 a půl by bylo ideálních. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Ali G-ho šou vraj stojí na guľometnej paľbe dialógou a vtipých otázok, tu sa však podarilo dostať len pár fórikov a hlúpučky dej v štýle PRAVEJ BLONDÍNKY. Priemerný komerčný divák sa však môže baviť aj na takomto odvare komédií s Ice Cubeom... ()

iamek 

všechny recenze uživatele

No ovšem! Čekal jsem tupou komedii plnou trapných vtípku. Ale ejhle? Dostavila se mi kvalitní porce humoru, krásné slečny a skvělý Sacha Baron Cohen. Námět je stupidní, ale Cohen z toho vytáhl maximum. A vy jste kouřil koňovi ! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ujetý až po uši. Sacháče moc nemusim ale tady se mi líbil. Teda spíš ten styl přehnaného humoru já se prostě smál. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Podle mě neuvěřitelná sranda. Opravdu jsem se hodně bavil a vůbec mi nevadilo, že film samotnej je neuvěřitelná blbost. Cohen je prostě bůh. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

S dalším a dalším shléhnutím se bavím více a čím dál více... Tento film buďto zatratíte nebo Vás chytne, jako mne. - Viděno 2x + 5. 11. 2009 - PŘEHODNOCENO - z **** na ***** - 90% ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalé. Bavil jsem se u tohohle filmu snad ještě víc, než u Borata. S.B. Cohen je totální Antikrist!!!! :-))))) ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo fekální (nechybí ani sodomie a pedofilie) zdaleka nevyjadřuje styl humoru rapera Ali G. A děj? Aby nezavřeli středisko pro děti, kde Ali G „vyučuje“, stane se hvězdou konzervativní politické strany, která potřebuje vyhrát volby, a díky konopí spasí celý svět. Aliho písničky nemají CZ titulky. DVD: Bonusy – audio komentář, vystřižené scény (22 minut), videodiář z natáčení (11 minut), do slušné řeči přeložené Aliho kecy, fotogalerie, trailer a dva teasery.  Film 0/4, Bonusy 4/4, Zvuk 3/4, Obraz 4/4 ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Jak tahle hovadina může mít jenom 64%. Borat, Brüno, Ali G nebo jak se tenhle tejpek jmenuje. Opět tady ukazuje, že má koule ne jen pro svého psa. 78% ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Něco je celkem povedené...ale je to vesměs velmi stupidní zábava...ale nemám nic proti tomu, že Ali G je dobrý bavič, akorát je to ten typ rychle napsaného a spíchnutého filmu ušitý pro prachy... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Takhle mluvit o pipinách je teda regulérně sexistický." Ty vole, Rhona Mitra je neskutečná. Film už tak ne, Ali G to umí mnohem lépe. 2,5* ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Určitě je tento film kravina nehorázná, ale každopádně je to nuvěřitelně zabávné. Opravdu jsem se smál nahlas. Největší podíl na tom má samozřejmně Sacha Baron Cohen, jehož hlášky, pohyby a všechno možný, je naprosto nezapomenutelné. Řada vtipných scén. Strašně moc vtipné hlášky a výborné dialogy, vytvořili vážně vtipnou komedii, která na 110% pobaví a to byl účel, takže i když je to kravina, tak v případě tohoto filmu je to jedno. Velmi mně nadchla hudba, která je tvořena především hip hopem, a to je jedině dobře. Myslím si také, že filmu prospívá, že se neodehrává v USA. Až budu mít blbou náladu, tak to zhlédnu určitě znovu, protože mi to určitě tu naládu zvedne. Ale ať se snažím sebe víc, tak více než 3* z toho prostě nevytáhnu. Možná je to tím, že ke konci to poněkud ztrácelo tempo ale i tak Restekp!!! ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Mk cr b28rez 2g4. Cohen opět světu ukazuje svůj komediální talent a dokazuje, že si umí udělat srandu snad ze všeho. Občas sice překračuje hranice vkusu, ale i tak jsem se u spousty scének rád zasmál. Ali G Indahouse je v podstatě samoúčelná blbinka, kombinující geniální gagy se záchodovým, někdy až trapným humorem, ale sranda byla. ()

Reklama

Reklama