Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (528)

marcek 

všechny recenze uživatele

Je to klasická tříhvězdičkov Chohenovská komedie, na kterou rozhodně nebudu vzpomínat do konce života, ale Martin Freeman tam byl prostě famózní a dokonalý ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Film, který se bude líbit jenom těm, co mají rádi bláznivé komedie a občas-úchylný humor. Potěšilo mě a zároveň hodně překvapilo to, že si tady zahrál Sir Michael Gambon, ho bych v takovémto typu filmy opravdu nečekala. Ale zrovna právě on tady měl jednu opravdu výbornou scénu. :) Některé Aliho kousky byly taky dost podařené, takže na ty 3 hvězdičky to stačí. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Dobrá a oddychová sranda která tak trochu ( a nevím jestli úmyslně ) paroduje dnešní politickou scénu. Osobně si nedovedu představit toho že by někdo jako ALi G skutečně vstoupil do politiky a dělal to co v tomhle filmu Ali. Nicméně film má opravdu bombastický začátek ale postupně se zhoršuje až nakonec dospěje k tupému konci s otřesnými vtipy..na druhou strabu čekal jsem to horší a můžu být rád že to dopadlo aspoň takhle.... ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Tak nějak napůl. Občas jsou tam úsměvné scénky, které opravdu pobaví (uvítání u královny apod.), občas je film slabší. Cohen, ale dokáže pohrát si s politikou, stylem života a zde mu také není nic sexuálního cizí. Humoru okolo sexu je tu víc než dost. Hudba je klasikou a s tím také musíte do tohoto filmu jít. ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Proč ne? Ali G je film, který musíme brát s nadsázkou. Osobně se mi líbí více než třeba Bruno nebo i Borat. Směju pokaždé když si film pustím, sledoval jsem ho už vícekrát. Humor jednoduše pochopitelný, dobrá parodie! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Cohen je podľa mňa jeden z najlepších súčasných komikov a jeho filmy mám strašne rád. No práve táto jeho rola Aliho Gé má nikdy nejako nebavila. A tak je tento film zrejme tým najslabším článkom jeho tvorby, aj keď treba uznať, že v porovnaní s inými satirami je to stále nadpremer a niektoré scénky ma fakt bavili. Trošku ubrať tej sexuality a úchylnosti, hneď by to bolo o čosi lepšie. Ten vulgárny humor tomu proste nijako nepomohol... ()

Pugo 

všechny recenze uživatele

Áno, je to úchylné, ale strašne vtipné. Sacha je vynikajúci, skvelo paroduje raperov, väčšina vtipov funguje a smejete sa od začiatku až po koniec. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Borat byl trapný, ale tohle je skvělá parodie na všechny lidi, co si ujíždějí přísně na svém stylu. Perfektní hlášky i gagy, nahled, hudba. ()

Elyssea odpad!

všechny recenze uživatele

Sachu Barona Cohena nemám ráda, ale co předvádí tady vypadá na odpor. Fekální humor mě nebere, sexuální narážky taky ne a dementní hlavní hrdiny nesnáším (nechápu, jak se někdo dokáže dívat na film, ve kterém je hlavní hrdina totální prase a idiot). Možná je tam nějaká superskrytá nadsázka a ve skutečnosti je to dílko pomlouvající řekněme politiku, ale je mi to naprosto ukradené. Jestli se na to v konverzaci budeme dívat ještě jednou, tak to video hodím z okna. Totální odpad! ()

wohna 

všechny recenze uživatele

Pro Sachu Barona Cohena mám slabost. Tenhle film sem viděl poprvý asi tak před pěti lety. Tehdá bych mu dal 5*. Jenomže od tý doby jsem zmoudřel a tenhle film ocením 3*. Ale musí se nechat že to vážně byla sranda! ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

"Krutopřísné sado" - Ali G vytvořil svou samostatnou komediální kategorii, která se nemusí líbit, ale mě se teda líbí a to hodně. Ty vtipy jsou kultovní. ____ Breakdance v kanceláři. ____ ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Poměrně příjemná parodie na hiphopovou mládež a jejich rádoby gangsterská uskupení a stav britské politické scény. Ali G (Sacha Baron Cohen) je společenský outsider, kterému se z nenadání otevírá možnost vstoupit do nejvyšších pater politiky. A využívá to ve vrchovaté míře, vpadává do života všech, aby ho zcela obrátil na ruby, nebere si servítky s žádným ožehavějším tématem, ať se jedná o drogy, přistěhovalectví, mírová jednání a politické intrikaření. Z dalších rolí je nutno zmínit ministerského předsedu (Michael Gambon), ambiciózního Davida Carltona (Charles Dance), který stojí za stoupající hvězdou Aliho, nebezpečnou krásku Kate Hedges (Rhona Mitra) ve službách Carltona, Aliho čubičku Julii (Kellie Bright), a více, či méně směšné hiphopery Rickyho C (Martin Freeman), 2Paca (Ed the Dog), Davea (Tony Way), Jezzyho F (Nabil Elouahabi), či Hassana B (Ray Panthaki). Neumdlévající, vzdorovitý, namyšlený, nechytrý. Mění, bourá, tvoří, užívá si a rozechvívá vše a všechny. A přesto je velký potenciál srážen někdy až opravdu hloupým humorem. Ale tak je to stále velmi pozoruhodné dílo. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Cohenův vstup na scénu, který těžkotonážně přebíjí naprostou většinu komedií, které se natočili kolem roku 2002. Anglický žid se do toho opírá opravdu naplno, invencí nešetří a bránicí diváků taktéž ne. Když se v Parlamentu četl dopis, tak jsem řval smíchy tak, že jsem si tu scénu musel pustit znova, protože jsem půlku neslyšel. Na Borata to ale pořád stejně nemá. 85% ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Zvlastni smesice vtipnosti a trapnosti, kde nic neprevazuje, coz jednoho tak akorat uvadi ve zmatek, co si o tom ma myslet. Chvilkama jsem se bavil, chvilkama jen stydel. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, ze je to totalna uchylarna, je to pre mna jednoznacne najlepsi a najstravitelnejsi Cohenov film (teda v porovnani s Brunom a Boratom) :) ()

Reklama

Reklama