Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Profesor Kandži Jakutani zasvětil celý svůj život studiu zhoubných nádorů, protože když byl malý, tak jeho sestřička zemřela na rakovinu. Prakticky bez oddychu pracoval ve své laboratoři a jen občas se zasnil nad tím, jaké by to bylo, kdyby si ve městě otevřel vlastní lékárnu a napřímo pomáhal potřebným. Jeho pracovní vypětí způsobilo, že zemřel vyčerpáním ve věku 31 let.
Ovšem nebyl to konec jeho cesty, Kandžiho duch byl reinkarnován do desetiletého chlapce Farmy de Médicis, kterého zasáhl blesk a nyní se probouzí ve zvláštním magickém světě, který je ale v mnoha ohledech na úrovni středověku. Rodina de Médicis je ve zdejší říši známá svým léčitelským nadáním a mocnými svatými schopnostmi, které dávají uživatelům magii skrze požehnání zdejších božstev a od Farmy se tak stejně jako od jeho sourozenců očekávají velké věci.
To však mladík nyní dokáže víc než předčít, protože s Kandžiho duchem přišla do Farmova těla i nová silná požehnání. Tak má chlapec moc tvořit i ničit základní chemické substance a také dokáže díky svému kouzelnému zraku přesně diagnostikovat každého pacienta. Když si Farma uvědomí mizerný stav zdejšího zdravotnictví, které je dostupné pouze bohatým a mocným, tak se rozhodne za pomoci svých nadpřirozených schopností ale i znalostí z našeho moderního světa zlepšit celkovou zdravotní péči pro všechny obyvatele říše San Fleuve a zpřístupnit ji každému bez rozdílu majetku či společenského postavení. (Jeoffrey)

(více)

Reklama

Reklama