Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bára se na vesnickém Traktorandálu potkává se Zlatíčky – celebritami komerční televize, ke kterým už nějakou dobu vzhlíží. Po všemožných eskapádách se jí podaří získat místo tamní reportérky, a tak se poznává i se zbytkem ansámblu televize. Otázkou je, jestli se tahle vesnická dívka od rány dokáže udržet ve světě, kde se chyby neodpouští. (TV Prima)

(více)

Recenze (20)

snikrs 

všechny recenze uživatele

Nechápu že ta Linda Rybová musí všem chlapům říkat ve všech seriálech Primy stejně . Tady v Dobrých Zprávách říká (MYŠÁKU) mladému Rychlému. V Ohnivém Kuřeti říkala (MYŠÁKU) Michalovi Suchánkovi. A nebo má takovou sklerózu a nedokáže si zapamatovat text. Stejně mi přijde že vše hraje stejně ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Vskutku marně přemýšlím, za dát byť jen jednu hvězdičku tomuhle vykradenému klonu ošklivek Katek a Bridget Jonesových a všech předchozích rádoby rodinných seriálů na Primě. Které musí psát všechny nějací mimozemšťané, nakolik jsou dialogy, životní situace, charaktery postav těžce mimo mísu a neuvěřitelně povrchní. Československá televize také točila oddechové seriály, také ne vždy šlo o veledílo, ale aspoň ty postavy a jejich problémy byly uvěřitelné. A hráli to herci. Tady sledujeme plejádu ochotníků doplněnou herci, kteří potřebují buď na novou vilu, nové auto, nebo nějak přispět dětem, a tak berou kdejakou šmíru, jedno jestli reklamu nebo tohle, a podle toho i jejich výkon vypadá. Žilková tedy přehrávala neskutečně. Hlavě nechápu tu obsesi Primy (ale nejen Primy) venkovem a děláním z vesničanů burany. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Další srovnání buranů a Cajzlů. Dialogy jsou tak plytké a stupidní, že je i herci známějších jmen spíše nevěřícně odříkávají, než aby hráli, v čele s mladým Polívkou. Mladí neokoukaní jsou navíc špatní úplně. Slunečná 3b. ()

Skuby47 odpad!

všechny recenze uživatele

Každému našemu seriálu dávám šanci, i když v tomto případě už z neustále opakovaných upoutávek bylo zřejmé, že tento klenot nebude na Oscara. Skutečnost překonala očekávání. Vydržela jsem sotva deset minut a pak jsem to vzdala. V produkci seriálů na Primě zřejmě zvítězila kvantita nad kvalitou. Rozebírat herecké výkony nebo dialogy je bezpředmětné, protože není co. Divák s úžasem zírá, kam až poklesli naši nositelé kultury a vzdělanosti. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Dobrý seriál z dílny televize Prima, to je protimluv. Když jsem se dozvěděl, že Dobré zprávy vedení této televize stoplo po dvou dílech, nabyl jsem dojmu, že nic horšího v tom zástupu předpokládaných (neviděl jsem v podstatě nic z Ohnivých kuřat, Modrých kódů, ZOO, Pálav, Slunečných, Krejzových, Přístavů….) sraček snad ani být nemůže. Takže mě překvapilo, že to MÁ jakous takous hlavu a patu. Vážně jsem to čekal podstatně horší. Protože třeba ze Slunečné jsem v televizi zachytil jedinou scénu- to když jeden chlápek vysvětloval v hospodě druhýmu, proč podepsal smlouvu na elektřinu s Innogy. Tady jsem ale nic až tak pokleslýho nezaregistroval..? Takže důvod, proč jednu sračku natáčet do skonání světa a druhou típnout po pilotu, mi nedochází. Fakt je 618 tisíc diváků v té záplavě televizní produkce takovej propadák..? Něco mi říká, že na Primě budou brzy vzpomínat na pořady s takovou sledovaností. ()

Rada odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem člověk tolerantní, ale i moje tolerance má své meze. Tento nový seriál by mohl být odstrašujícím příkladem pro studenty, kteří chtějí do filmového řemesla, krásně zde uvidí, že ani schopní a sympatičtí herci nezachrání slabý scénář, hloupý děj a dialogy, které jsou tak nereálné, že je to přehlídka trapností.  Dál se dívat nebudu, úvodní díl s obšlehnutou scénou z Deníku Bridget Jonesové s pádem do sra...  mi bohatě stačil. Tvůrci by si měli uvědomit, že v době kdy v domácnostech hraje Netflix, HBO a AppleTV nemohou krmit diváky kdečím. ()

filipvrbik odpad!

všechny recenze uživatele

To snad ani není možné - Traktorandál v pilotu a tlupa hihňajících se blbů z fiktivních "Dobrých zpráv". Absolutní dno opět pokleslo...0% (ani tu první epizodu jsem nedokoukal, a žádnou další si nepustím) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Nový primácký seriál z prostředí tv zpravodajství začíná úplně stejně. Smršté odpadů lidí, kteří na tento druh tv zábavy nekoukají, ale první díl si nenechají ujít, jen proto aby se odpadem ujistili o svém postoji. Není to tak hrozný jak ukazuje hodnocení, je to stejně inteligentní jako ostatní Prima seriály jako ZOO, Slunečná .. dokonce stejně obsazené. ( řekl bych, že čím dál víc zavedených herců se už neštítí podobných projektů. Dám dvě hvězdy jako vždy, abych ujistil o svém postoji k podobným papundeklovým seriálům, jejichž existenci pod sluncem respektuji jako vysoce nenáročnou podívanou. ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

Dobré zprávy mi nepřinesla ani tentokrát naše sračko-produktivní televize Prima. Další narychlo vykvašená patlanice z posbíraných profláknutých ksichtů, snad ze všech imbecilních seriálů, kořeněná tupými dialogy, doplněna o trapné přehrávání a hihňání aktérů. Stačilo deset minut mého drahocenného života a házím s velkou radostí v obličeji do odpadu!  0/10 ()

Gardis 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první díl a opravdu něco takového mi chybělo. Skvělé zpracování i nápad. Co Češi umí je to, že v seriálech jsou skvělý tvůrčí osobnosti. Ok jdeme se dívat ()

EddieIron

všechny recenze uživatele

Proboha, proč tam musí být tolik nesympatických postav? Chápu, že v  seriálu musí být i záporáci, ale tak moc protivných lidí mě teda k seriálu fakt nepřitáhne. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

Opět neschopnost natočit kvalitní seriálový příběh. Spousta osvědčených herců (to asi stálo peněz) a mnoho křiváren a nudy. Žádné vtipné scény. Omyl, že právě tohle je recept na sledovanost. ()

IGATY odpad!

všechny recenze uživatele

Kam se poděli Krejzovi...? Tam se člověk aspoň pobavil. Proč tady mám pocit, že tento počin je jen ubohým převtělením Slunečné? I zkušení herci klesli ke strojenosti, nepřirozenosti a trapnosti. Ani nevím, jestli chci další díl vidět. To snad i ta slabota Pálava byla koukatelnější. ()

brecht98 odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry, ale proč si doprd**e Prima do hlavních rolí furt cpe ty stejný herce dokola? Proč?! Diváka to pak totálně otráví a odradí od sledování. Ale tady stejně o žádném příběhu nemůže být ani řec, naprosto bezduchý scénář zabíjí celý seriál. 1,5/10 ()

bighead odpad!

všechny recenze uživatele

Hrát v něčem takovém, tak lezu raději kanálama,že se nestydíte,děvky prodejný,vždyť to musí být strašně ponižující, nebo si ti herci neuvědomují,jak je to trapné?!Peníze holt nesmrdí,jsou to sprosto prostí seriáloví prostituti. ()

Reklama

Reklama