Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Mocný nepřítel ho připravil o domov, a tak se horkokrevný bojovník cvičí pod vedením nesmlouvavého dědečka a čeká, až se naskytne šance na pomstu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Za mě slušná adaptace videohry, která dobře drží její myšlenku (aspoň co si z Tekken série pamatuji) a láká vizuálně slušnými souboji. K lepšímu dojmu to za mě chtělo víc prostoru pro příběh (jeho rozpracování), trošku víc místa pro většinu vedlejších postav (rozvést jejich motivace), zkrátka kdyby scénárista dostal tak 2-4 episody navíc, mohla to být zajímavější a silnější podívaná ve všech směrech. Takhle je to jen 6/10 ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál musí být čistě jen pro fans komunitu, protože jinak nedostane vcelku nic zajímavého. Souboje jdou, chvaty jsou podle postav kdo to zná, jen příběh odehrávající na na jedné hlavní postavě nevím jestli je dostatečný.Jin v českých titulkach Džin, což nechápu zase ten kravský překlad, když v jinych titulkach je originální název a ne počeštěné jméno jak se vyslovuje.Tohle musím říct,že my dost kazilo náladu.To, že jsou české titulky hrůza,no to ještě dejme tomu, říkám to proto, protože jsem si dal japonský dabing.Arena je připravena a fighty můžou začít.Diky hrozně krátké stopáži to prostě nějak uteče,ale žádný terno to doopravdy není.Kdo to hrál na PlayStationu,či kdekoliv jinde,tak už si říká proč tak málo postav.Jasne,Ogre dorazí a Jin v sobě najde tátu.Jako na oddechovku dobrý,ale ta grafická část je slušně nevydařená.To se týká hlavně stínů a ten debilní kosočtverec u každý postavy ve ksichte.Nevim co je tohle za patent,ale je to jak když nemáte polygony a hrajete Tekken 1😀.Suma sumárum si člověk zase vzpomněl jak to pařil, nějaký potenciál okolo hlavní postavy by tu byl, pár známých chvatů,ale jinak takový lehký střed.Proste tomu chybí šťáva, více lokací, větší důraz i na ostatní postavy a ne zbytečně ve flashbackach ukazovat to stejné dokola. ()

Reklama

Doldus 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je mimořádný v tom, jak věrný je herní předloze, v dobrém i ve zlém. Bitky jsou parádní a frekventované (dokonce jsou tu u kopů a úderů stejné světelné efekty jako ve hře, bomba!), postavy šíleně stylizované, hudba kvalitní. Zároveň je ale příběh rozkošně stupidní a kromě hlavní generační linky to fakt o ničem není, ony skvěle stylizované postavy jsou ploché a dialogy jsou absurdně vykostěné. I tak je mi vlastně sympatické, že si dílko na nic honosnějšího zbytečně nehraje, že dobře odsýpá, a že ctí herní předlohu tím nejupřímnějším způsobem. Pokud se příště více zaměří i na ostatní, vedlejší postavy (Yoshimitsu tu byl jen snad ve dvou scénách, smrk, smrk) a udrží si laťku kvality, možná bych šel i na čtyři. Anime kabátek je tak v důsledku asi jediný padnoucí pro tak specificky naboostěnou mlátičku jako Tekken, a já se překvapivě přistihl natěšený na další mezigenerační potíže rodu Mishima. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

První díl slabší, potom se to už rozjede parádně. Rozhodně bych se chtěl víc dozvědět o tom, kdo je přesně Ogre, jak to bylo s Kazuyou, rád bych viděl víc bojovníků i zápasů. Ale při stopáži dvaceti minut na díl se tam nedá narvat všechno, to chápu. Fanoušci hry musí být nadšení, nebo minimálně spokojení. Bitky jsou super, choreografie je přesná. Anime dovolilo konečně přesný přepis hry. Okamžitě bych chtěl druhou sérii aby mohli tvůrci rozjet příběh mnohem víc do detailu, je to sice osekané, ale kdo zná gamesy a že já prošel všechny od jedničky do posledního včetně obou Tagů bude v obraze celkem. Přeci jen trojku už si moc nepamatuju a seriál vychází hlavně z ní. Okamžitě sem dostal chuť si zahrát a to si myslím je pro tvůrce nejlepší odměna za jejich práci. Oceňuji úvodní znělku ale přitlačil bych na intenzitě soundtracku. Protože ve hrách je to nejsilnější prvek. Z takové melodie kterou finišuje poslední battle v Tekken Tag 2 bych si v seriálu stříknul. U mě teda dobrý a šup sem s druhou sérií. 80%. ()

AJensen 

všechny recenze uživatele

40% pokud jste fanoušky serie co si chtějí zopakovat děj Tekkena 3, pro zbytek je to naprosto zbytečné. Kolem a kolem tohle není anime, ale PowerPointová prezentace, střídající ok 2d a ohavnou 3d animaci. Postavy sice mají svůj move list, souboje jsou, ale špatně natočené. Hudba, která je ve hře výborná, je tady naprosto nevýrazná. No a vlastně příběh taky není nic extra. Což není nic překvapivého, Tekken měl vždycky příběh jako po lobotomii ve srovnání třeba s Mortal Kombatem X, XI atd... ()

Zajímavosti (3)

  • Na produkci přímo dohlížela společnost Bandai Namco Entertainment. (UncleMorty)
  • Inspiraci čerpali tvůrci seriálu ze hry „Tekken 3“. Choreografie pohybu postav a jejich útoky jsou přesnou kopií dle hry. (UncleMorty)

Reklama

Reklama