Reklama

Reklama

Bastard!! Ankoku no hakaišin

(seriál)
  • Japonsko BASTARD!! ―暗黒の破壊神― (více)
Trailer 1
Japonsko, (2022–2023), 16 h 15 min (Minutáž: 25 min)

Předloha:

Kazuši Hagiwara (komiks)

Kamera:

Džunpei Takacu

Hrají:

Kišó Tanijama, Tomori Kusunoki, Tomokazu Sugita, Jóko Hikasa, Takehito Kojasu, Kenšó Ono, Jošicugu Macuoka, Kanae Itó, Hiroki Jasumoto, Ari Ozawa, Nao Tójama (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Temné síly chtějí oživit bohyni zkázy Anthrasaxu, a království Meta-llicana proto musí přivolat na pomoc nevypočitatelného temného čaroděje. (Netflix)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (5)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

celkem kolem a kolem zábavná blbost s trochou erotiky s trochou černého humoru s trochou dementního násilí a soubojů ... na zabití času ok ... jinak žádný opus ... ()

Leanov odpad!

všechny recenze uživatele

Dark fantasy mám rád, ale tohle je jen další z řady vypatlaných harém šónenu z dílen japonců a tentokrát pod patronatem Netflixu. Prakticky název dila je úplny opak toho co vidíte hlavní hrdina neni bastard, krom pár ubrečených upíru, vlkodlaku a démonu (a to ani nezmiňuju atmosferu) žadné dark fantasy a metalu jsem si praktický ani nevšim, jestli tam hral !!! Tvurci prostě věří, že když se v každem dile objeví nějaka polonaha slična panna tak to všechno zachráni. Verdikt: Ruce pryč a co nejdal od toho. ()

Reklama

Hugho 

všechny recenze uživatele

Podľa recenzií je to strata času a je to plná pravda, je to strata času. Neviem komu bol tento seriál určený, ale okrem slušnej animácie a vtipných popkultúrnych odkazov na názvy metalových kapiel tam nie je nič originálne alebo prínosné. Dialógy sú naprosto strašné až dementné (s chvíľkovým presahom do idiocie). Vhodné pre mentálne zaostalých mladších  dorastencov alebo jedincov po lobotómii. Nezachráni to ani prvoplánová a bezzubá snaha o erotický rozmer, pretože všetci vieme, že kamera nič zásadné neukáže a k ničomu nikdy nedôjde, pretože rozprávka. Nechápem, ako môže niekto v súčasnosti natočiť takýto zbytočný blábol. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten seriál je ztráta času. Jedna epizoda jako druhá. Neporazitelný mág bojuje se stále silnějšími a silnějšími protivníky. Jeho jméno je vyslovováno až moc často. Krev a nahota nevyváži fakt, že seriál je hloupým dějem a trapnými souboji maximálně pro děti. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama