Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dítě projde přechodovým rituálem s nečekaným výsledkem. (Disney+)

Recenze (18)

BonRStone 

všechny recenze uživatele

Hodnotenia ma donútili preskúmať tento mini seriál. Je dôležité povedať, nenechajte sa určite odradiť. Prvá časť je síce miestami trochu výkrik do tmy, ale tých 19 minút sa to dá zvládnuť. A kto má rad Ashoku, ten si to zrejme aj trochu užije. Čo môj prípad nie je a časť som zhliadol kvôli značke Star Wars a druhý krát toto nič nehovoriace intro už nezapnem. ()

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento první díl oproti ostatním je trochu jiný. Jen uvažuji čím to je. Zda tím, že se tam nemluví, a pokud jo, tak jazykem, který není přeložen (i když chápu úmysl). Zda je to tím že to je vlastně jen o narození jedné známe osoby nepřináší nic nového. Napětí je znásobeno jen tím únosem a jistou mocí, která Ahsoka měla v sobě jako batole. Nebo tím, že na jednu stranu působí epicky - stará žena, zvíře, co ji uneslo, ale na druhou stranu trochu dětsky (trochu mi to připomnělo Disneyho původní kreslený snímek Mauglího - myšleno počátek - a myšleno obrazně). ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mělo to pár dobrých nápadů, přesto asi jako úvod seriálu malinko pomalejší a nudnější. Úplně si nejsem jistý, zda jsme tento díl nějak nutně potřebovali. Neříká to v podstatě nic nového. Ahsoka je citlivá na Sílu. To přeci víme. To, že se někomu narodila, asi taktéž všem dojde. Spíš mi chybělo odloučení Ahsoky od rodiny či hlubší poznání její matky, abychom cítili ten emocionální dopad odloučení matky s dcerou. A to epizodě scházelo. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě čistě atmosférický snímek, který ukazuje krásu nejmenované planety a život místních obyvatel. Cílem je ukázat, jak vesničani zjistili, že Ahsoka ovládá sílů, a my tak mohli mít zmapovaný snad každý den jejího života. Nic moc převratného, ale nic, co diváka urazí. Pochopitelně, nutnost vzniku takovýchto dílů je vesměs nulová. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Narodenie Ashoky Tano, ktorej už ako malému novorodencovi, dedinčania predpovedali veľkú silu a začlenenie do spoločenstva Jedi. Prevedenie: Veľmi príjemná animácia. Hodnotil som trocha prehnane lebo naozaj išlo o veľmi milí krátkometrážny príbeh, ktorý nás nikam moc neposúva. Ale Ashoka je moja úplne najobľúbenejšia postava z univerza a tak som neni celkom objektívny. 78% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Ahsoka Tano se narodila 36 BBY. (Veskoslav)
  • Když se narodí příslušník rasy Togruta, tak jeho obličej je pokryt většinou pouze tečkami, postupem času a během dospívání se jejich vzhled mění a finální podobu vidíme pak v dospělosti. Můžeme to vidět u malé Ahsoky, která na obličeji měla jenom 4 nepatrné tečky, kdyžto v dospělosti je její obličej pokryt spletitou sítí bílých linií. (Veskoslav)

Reklama

Reklama