Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rytíři Jedi vyšetřují záhadnou smrt jednoho z nich. (Disney+)

Recenze (10)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrabě Dooku a Mace Windu vyšetřují vraždu. Opět sledujeme inklinaci Dooku řešit věci v rozporu s kodexem Jedi. Moc mě tyto epizodky nebaví. Krásná animace, ale příběh slabý. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Windu a Dooku sú na misií vyšetriť smrť majsterky Jedi na neďalekej planéte. Niečo im v tomto celom ale nehrá a nakoniec odhalia veľké sprisahanie. Prevedenie: Dooku dúfal, že keď sa dostane do rady Jediov bude môcť niečo zmeniť. Jeho miesto však zaujal Mace Windu a to bol zlom v Dookuovom myslení. Krásne vidno ako sa postupne z lojálneho rytiera Jedi stáva Sithský lord. 85% ()

Reklama

Juraxin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ďalšia skvelá epizóda kde sledujeme Dookuho staršieho na misií s Macom Windum. Pači sa mi ako tu scenáristi znázorňujú dve úplne rozdielne postavy čo sa týka politických názorov je to fakt skvelý kontrast. Čo spôsobuje Dookuo väčšiu nedôveru k republike, čo sa mi veľmi páči ako tu znázorňujú pomalí priebeh Dookua k temnej stráne. Musím uznať že akcia tu pôsobí úžasne. Znázorňuje tu ako sú jedi nadradený a silný. Ako aj lokácie sú úžasné ako napríklad mesto, les a kancelária. Preto by som udelil časti 9/10. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mace jako poslušný hoch, Dooku jako reble oba dva dohromady tvoří dvojici, co mají jiskru. Líbil se mi kontrast mezi oběma postavami na pozadí pádu republiky a také vyšetřování smrti a jak došli k jasnému závěru. Též se mi líbí, jak tato epizoda dobře popisuje Dookův problém se zbytkem řadu a i naštvanost na to, že mu byla sebráno povýšení. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Planeta Raxus Secundus, zjednodušeně Raxus, sloužila jako hlavní sídlo Konfederace nezávislých systémů během Klonových válek a její hlavní město bylo sídlem konfederačního senátu. (Veskoslav)
  • Pohřbu se zúčastnili například i Plo Koon,Tera Sinube, Jocasta Nu, Saesee Tiin nebo Ki-Adi-Mundi. (Veskoslav)

Reklama

Reklama