Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalá členka řádu Jedi čelí pravdě, podle které nemůže být něčím, čím není. (Disney+)

Recenze (19)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tuto epizodu je potřeba chápat jako vcelku nenásilné vsunutí Ahsoky do filmové trilogie a současně pidiprequel k seriálu, který brzy výjde. Bylo potřeba zmínit, že se Ahsoky události Star Wars: Epizoda III – Pomsta Sithů týkaly a aspoň nastínit, kam se poděla a proč se vrátila. Pokud bude v podobně westernovém duchu seriál, jen dobře. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednu hvězdu musím ubrat za to, že nás tvůrci připravili o duel s totálně cool vypadajícím záporákem. Promrhaný design, který se dal využít na epický lightsaber duel. Počáteční scéna s Padméniným pohřbem dobrá a líbí se mi nápad, že Ahsoka na něm byla a stejně tak počátek její známosti s Balem. Ale zbytek epizody je takový nemastný neslaný a v podstatě převyprávěný Fallen Order. Přesto je to pěkná výplň a doufám, že Lucasfilm do budoucna udělá něco velkého pro Old Republic. ()

Reklama

Sashmen13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je ironické, že jeden z posledních pravých jedi byl vytrénován Anakinem, tahle symbolika je gut. Knihu jsem nečetl, takže se mě ničení kánon netýka, je ovšem škoda, že Disney je tak diletatní v poměrně jednoduchém úkolu být historicky konzistentní. Ovšem, Filoni plodí asi nejlepší star wars materiál co můžeme dostat, takže tak. ()

Juraxin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ďalšia epizóda ktorá iba vypĺňa život Ashoky. Musím priznať že ďalšie zobrazovanie Ashokynho života na televíznom plátne,mi určitých star wars príbehoch pôsobí úplne zbytočne. Táto epizóda vypĺňa základné otázky kde bola Ashoka? Čo s ňou bolo? Povedal by som že myšlienka nie je zla ale tento príbeh úplne prepisuje úchvatný príbeh knihy Ashoka. Čo je moje najväčšie negatívum. Tento príbeh znázorňuje ako sa vlastne Ashoka dostala rebelom. Ale doslova nám príbeh nič nove neprináša je doslova nelogicky. Divák si ho užije iba v bojových scénach inak nám nič nove neprináša. A ak by som mal uviesť svoj názor tak by som povedal že epizódy s Grófom Dookum sú o trochu zaujímavejšie ale keď ste praví fanúšikovia star wars a máte radi prequeli tak by ste príbeh Ashoky nemali opomenúť 5/10. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Ashoka sa snaží po rozkaze 66 utajiť svoju príslušnosť Jedi. Celkom sa jej to nedarí a tak si ju vyhľadá inkvizítor Impéria. Prevedenie: Ako som už spomínal na AShoku mám slabosť a táto časť bola o dosť lepšia ako predchádzajúca a tak som sa vytasil s najlepším možným hodnotením. Teším sa na hraný seriál ako malé decko na hrkálku. Už nech je to tu. Zatiaľ si musím vystačiť s touto animovanou tvorbou, ktorá teda vôbec nie je na zahodenie. 90% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Epizoda si dějově odporuje s knihou „Ahsoka“, která popisuje stejné události jinak. (Cardo)

Reklama

Reklama