Reklama

Reklama

Bezúhonnost Josepha Chamberse

  • USA The Integrity of Joseph Chambers (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pojišťovací agent Joseph Chambers chce získat dovednosti potřebné k tomu, aby se mohl postarat o svou rodinu v případě apokalypsy. I přes manželčiny námitky se rozhodne zúčastnit lovu na jelena. Joe se vydává do hor s vypůjčenou brokovnicí a bloudí lesem při hledání kořisti. Jeho lovecké dobrodružství se však rychle změní v noční můru a on je postaven před strašlivou volbu. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Joe se vydává sám na lov jelena. Není to ale jelen co uloví. Což se dalo očekávat. Za mě předvídatelnej a i celkem zbytečnej film. O souboji se svým svědomím o tom co je správný a o tom co správný není. A jak se v nelehký situaci rozhodnout a zachovat. Na tohle téma tady už byly natočeny lepší a rozhodně záživnější snímky. Lepší 1hvězda. ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozně rozvláčný a nezáživný film. Když jsem při něm usínal nudou, vybavila se mi jedna vzpomínka z mládí. Někdy v roce 1970, když jsem bydlel v přízemním bytě v T., mě ráno budil kokrhající kohout. Pokaždé vyletěl na betonový sloupek – pozůstatek nějakého plotu – naproti oknu mé ložnice a začal ječet. Měl jsem pro takový případ připravenou vzduchovku. Čerstvě probuzený a náležitě napružený jsem vstal, otevřel jsem okno, nabil jsem zbraň a vystřelil na kohouta. Měj jsem tehdy ještě dobrý zrak, takže i v rozespalosti jsem se zpravidla trefil, i když jen do křídla, protože ten zmetek ke mně vždycky byl natočený bokem. Kohoutovi to valně neublížilo, nicméně zavřeštěl a klidil se pryč, načež jsem se šel dospat. Dnes by takové počínání asi bylo trestné, ale tehdy to nikdo neřešil a hlavně ani neviděl, protože okno vedlo do dvora. Kohout záhy pochopil, že kokrhat na sloupku pro něj není zdravé, a hlasově se realizoval na opačné straně dvora, kde však nebylo žádné vyvýšené místo, takže přitom musel stát na zemi. Skoro bych řekl, že kokrhal ukřivděně. Každopádně už nebyl slyšet natolik, aby mě to rušilo. ()

Reklama

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Prvá polhodina mi stačila. Človek ako on, nemá mať čo ostrú zbraň bez dozoru. Následne, čo sa mu dialo, som mu z celého srdca prial, kokotovi fúzatému. Ale inak áno, je to dlhé, super nudné a tiahne sa to ako smrad. Dokonca ani Jordanin zadok to nedokáže zachrániť. ODPAD! ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Táhne se to jak smrad. Příběh není ničím zajímavý a bohužel je to pro diváka strašně nezajímavé. V podstatě je vám úplně jedno, jak hlavní postava dopadne. 24% ()

enodis 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky, protože dvě a půl jsou průměr a tři a půl nejde dát. Film mě nijak neuráží. Že se to táhne jako smrad a příběh není ničím zajímavý? Nezáživný film? Podle mě jednoduché, surové, přímé a skutečné. Nemá to polevu ani posypky, ale o to nestojím. Za mě lepší než většina Marvelovek a užil jsem si to. Hlavní hrdina ve své nahotě a bez pozlátka. Absurdnost života na podnose. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama