Reklama

Reklama

Bez kalhot: Poslední tanec

  • USA Magic Mike's Last Dance (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

"Magic" Mike Lane (Channing Tatum) se po delší pauze opět míří na scénu poté, co zkrachoval jeho podnikatelský záměr, kvůli němuž přišel na mizinu a začal vystupovat jako barman na Floridě. Mike se vydává do Londýna, kde ho, jak doufá, čeká poslední štace s bohatou ženou (Salma Hayek Pinault), která má pro něj neodolatelnou nabídku..., ale také vlastní tajný plán. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tak to vypadá, že se nám Channing Tatum ,,prostriptýzoval´´ k Poslednímu tanci, a já si po skončení této podívané upřímně oddechnul a řekl si, konečně. Jako takhle, pokud bych měl začít pozitivy, respektive zmínit, zdali vůbec trojka Bez kalhot nějaká má, tak ano, má a jako první musím určitě zmínit neuvěřitelnou chemii mezi Channingem a Salmou, kdy to mezi těmito dvěma skutečně sexy herci vážně přesvědčivě jiskří, Tatumovu vypracovanému tělu a Hayek jako celku nelze naprosto co vyčíst, ty vole, hlavně ta ženská mě i ve svém věku dostává neskutečně do kolen 8D, takže toto ústřední obsazení prostě celému filmu zásadním způsobem prospělo a je jen velká škoda, že je naprosto nikdo nedoplnil, což se například ve dvojce nestalo, tam bylo těch výraznějších postav mnohem víc a udělalo to tam sakra velké plus. Dále pak nechci úplně pohanit ani přesun do Londýna, ten trojce též prospěl, no a asi i ten závěrečný výstup v divadle též nemohu úplně zazdít, je nápaditý, efektní, v podstatě i emočně silný, takže proč ne. Toť pozitiva. Nyní zápory. Celá ta zápletka je giganticky blbá, ohromně naivní, totálně nepřesvědčivá a něco takovéhoto vymyslet vážně někomu nemuselo dát příliš práce a dovolím si tvrdit, že v tomto případě nepomáhá ani vypnutí mozku, tak nesoudně triviální to totiž je. Jinak třetímu Magickému Mikovi chybí v jakémkoliv ohledu výraznější scény, momenty, dialogy, nefunguje dramatičnost, nefungují emoce, nefungují odlehčené momenty, a když si to tak vlastně zpětně celé uvědomuji, tak jakmile neprovádí Channing s Helmou nějaké to erotično, tak to stojí s prominutím za hovno. Abych ale nebudil až tak zlý dojem, tak nemohu tedy tvrdit, že bych se u třetích Bez kalhot nějak vyloženě nudil, ale prostě ten děj je tu fakt tak hloupý, že to zkrátka celý opravdu posílá do kopru. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, mne je toho projektu v podstatě velmi líto, protože je ten námět výborný na 3. díl polozapomenuté série. Příběhově se mi to líbilo a Hayek i Tatum beze srandy životní výkony, ale prostě to nefunguje. Sodenberg to režijně nedal a měl by už si vyndat hlavu z prdele, protože jsem od něj neviděl 10 let dobrý film. Strašná škoda, stačila tomu trocha péče a rozbilo by to Oscary i pokladny. 5/10 ()

Reklama

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Předchozí díly jsem neviděl, takže to celkově nemůžu moc hodnotit, ale tohle mi moc jako 'Grand Finale' nepřišlo. Všechny postavy a děj se už viděl stokrát jinde, stopáž měla být kratší, ta 'zápletka' ve druhé polovině vypadala spíše jako vtip (jenom tak hozená) a tance mě taky nějak extra neuchvátily (občas jsem si říkal wtf, ale ve špatným slova smyslu). Poměrně prázdný film na který se rychle zapomene. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem nepochopil, jestli mezi Tatumem a Hayek je nějaký vztah, nebo jen to je jen na bázi práce. Přece jen jsou od sebe 14 let. A celý film, až na úvod, mi nedal nějakou nápovědu. Byl jsem ke konci z toho vlastně dost zmatený. Ostatně jako z celýho filmu. Úvod je skvělý, Tatum to vrtění má prostě neskutečně v sobě a jak to rozbalí, líbí se to i mě, heterosexuálovi. Jenže problém je, že Tatum tu skoro netancuje. Pokud vynechám úvod na večírku, dočkáme se ho až ve velkým finále...které je možná pěkný, ale ledajaký finále Step Up ho předčí, skoro bych čekal, že na konci s Tatumem zatancuje Jenna Dewan. A pokud se netancuje, jen na nějaký číslo čekáme. A celý ten zoufale předvídatelný a nudný příběh nám moc nešmakuje. Vtipy moc nefungují, dramatický chvíle taky ne...Jednička zůstala nepřekonána, tentokrát Soderbergh trochu zklamal. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jednotka ma prekvapivo bavilo, dvojka mi prišla dosť slabá a trojka, ktorá sa odohráva o niekoľko rokov neskôr ma vlastne tiež celkom bavila. Inak povedané moc som sa nenudil.  Tanečné filmy ma moc nebavia a nebavilo moc ani finále, ale príbeh mi prišiel celkom v pohode a bavili v ňom hlavné postavy. Na záver už iba toľko, že Salma Hayek furt vyzerá ako bohyňa. 65% - 3* ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Film byl původně zamýšlen pouze pro streamování na HBO Max, ale v září 2022 bylo rozhodnuto, že se bude promítat v kinech. (BMW12)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

26.11.2022

Zatímco fanoušci, respektive spíš fanynky herce Channinga Tatuma (Loganovi parťáci) netrpělivě vyhlíží očekávaný třetí díl série Magic Mike v češtině známé jako Bez kalhot, server Deadline nyní… (více)

Reklama

Reklama