Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh je založený na skutečných životních okolnostech herečky Shirley MacLainové, podle její knižní autobiografie (Tušení světla, 1985). Prolínají se tu dvě dějové linie – její milostny vztah se ženatým anglickým politikem a pátrání po „pravdě a podstatě“ tohoto světa. Shirley se seznamuje s orientálním náboženstvím a stává se jeho vyznavačkou, zajímá se o převtělování duší, poznává hnutí New Age a snaží se své poznatky propojovat se vzniklými životními situacemi. Připisuje důležitou a nenáhodnou váhu lidským vztahům kolem a zkoumá nejen některé vztahové problémy… (wewerička)

(více)

Recenze (5)

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Out On A Limb - Part 7 - 1986 - Shirley MacLaine našla jsem na YT v špatné kvalitě. Je znát že je to seriál z devadesátých let, hodně pomalé rozvláčné tempo. Myslí že hodně z nás má pocit, že musí některé sekvence posouvat. Od půlky se to rozjíždí, protože rozbíhá spoustu myšlenek které většina znás ani nechce slyšet. ()

abphoto 

všechny recenze uživatele

hm, ako sa na to pozerat? Ak je to o tom co Shirley zazila - preco nie. Film je pomaly, ale dobu v ktorej to zazila a dobu kedy vznikol, je to normalne. Vzhladom na jej osobnu premenu je rychlost deja viac menej nutnostou. Je to pozeratelne a celkom presvedcive, ze su to jej zazitky. Milovnikom autobiografii a nadsencom ezoteriky iste pride vhod. ()

Reklama

Reklama