Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sean Okden nadaný TANEČNÍK, který dostane šanci v taneční show v Sydney. Získá odvahu, aby opustil neperspektivní práci a šel za rytmem svého srdce naplněného nejen tancem, ale i láskou ke krásné dívce Lindě, do které se zamiluje i jeho bratr Mitch. Jejich vztah je podroben velké zkoušce a Seana díky horkokrevnosti vyloučí ze zábavního programu v Sydney. Nenechá se odradit a po návratu do Newcastlu dá dohromady pár přátel, kteří absolvovali stepařskou školu a sestaví novou taneční show. Navzdory posměchu a zlomenému srdci, je rozhodnut následovat svůj sen (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

hazaba 

všechny recenze uživatele

Příběh není zrovna originální, ale na rozdíl od mladších Step up netlačí tolik na pilu a neukazuje, jak nadaný tanečník ke štěstí přijde, spíš jsem tam cítila lehce sociální podtext. Sympatické je i to, že ne vše je černobílé, ale míchají se sem i odstíny šedé... Choreografie jsou hodně originální a chvilkami připomínají kreace STOMP. Docela pěkné pokoukáníčko a dobrý oddech. ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že pohled na mladé tanečníky s vypasovanými tričky mě opravdu nevzrušuje. Film je až příliš sladký, příkladem může být (jak jinak) konec. Adam Garcia se celý film ksichtí naprosto stejně a nepozoraval jsem u něj naprosto žádné reakce (stejně jako v Divokých kočkách...). ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Tie tri hviezdičky sú hlavne za tanečné choreografie, ktoré boli miestami na úrovni. Horkosmutný príbeh na pozadí tanca bol slabšia , prevarená kávička .... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Fascinující tanec mezi hromadou klišé, balastu a nepříliš zajímavých kluků. 1) Světově proslulý choreograf Dein Perry vytvořil v devadesátých létech taneční těleso moderních stepařů Tap Dogs, s nímž slaví úspěchy po celém světě. V autobiografickém snímku Bootmen zobrazil Perry poněkud upravenou historii vzniku této skupiny. Film produkoval, režíroval, spolupracoval na scénáři, připravil jako choreograf taneční čísla a zatančil si roli Anthonyho Forda._____ 2) Scénář beze špetky osobitého vkladu kopíruje klišé podobných příběhů. Performeři jsou většinou pěkní kluci, jak jinak, ale herecky nevýrazní a jako osobnosti zcela bez charismatu (zejména Sean - Adam Garcia nebo jeho bratr Mitchell - trochu lepší, ale stále neuspokojivý Sam Worthington). Chybí jim to živočišné pižmo, díky němuž se vám srdce rozbuší a tep stoupne, když na vás pohlédnou...mně tedy nestouplo nic, milí přátelé._____ 3) Taneční scény naopak jsou skvělé, mají šmrnc, napětí, živočišnost, gradaci. Taneční finále je strhující a vehnalo mi slzy do očí._____ 4) Kdybych z filmu vystříhal netaneční vatu, byl by na pět hvězdiček._____ 7.12.2023 - po opakovaném zhlédnutí se slzy v očích nekonaly, zatímco dříve uvedené výhrady ještě vzrostly. Hvězdičku tedy ubírám. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama