Reklama

Reklama

Slimáci

Trailer 1

Slizká smrt se plazí k nic netušícím obětem. V nenápadném americkém maloměstě se začínají množit případy záhadných úmrtí. Policie i lékaři jsou bezradní a jediný, kdo tuší hrozivou pravdu, je hygienik Mike Brady. Jenže jeho teorie o masožravých slimácích je úřady ignorována. Až do doby, kdy se ukáže, že mladík má pravdu a že za desítky brutálně zavražděných obyvatel města opravdu mohou zdánlivě neškodní černí slimáci. Ulice i domy jsou takřka přeplněné slizkými posly smrti a zdá se, že na záchranu nevinných je již příliš pozdě. (Řitka video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (120)

Viktooorka odpad!

všechny recenze uživatele

utrpení tyhle mršky mít na zahradě.. a co teprve koukat na tenhle filmek.. podotýkám, že se mu nedají upřít jisté kvality.. to ano.. ale přesto nemůžu jinak.. jediné, co mě u toho filmu bavilo, jíst ten senzační chleba se šunkou a sýrem.. no co.. Slimáci tam taky hodovali.. měla jsem hlad též :-D [1. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Takáto chobotina mohla vskriesiť v hlave iba niekomu, kto fičí na lysohlávkach alebo iných podobných hubičkách. Už námet o ľudožravých slimákoch vzbudzuje skôr úsmev na tvári než trilerovsko-hororovské chúťky. A ono sa to berie tak vážne, aj keď niektoré momenty sú trápne komediálne (napr. návšteva u starostu). Viacmenej všetko ostatné síce napĺňa obsah podobných béčkových animálnych trilerov, ale keď sú na scéne samotné slimáky, všetko ostatné ide do hája. Bežne pomalé (zmutované) slimáky mimo kamier predvádzajú rýchle reakcie, až má divák pocit, že tie slimáky majú ruky a nohy. O plaveckých schopnostiach nehovoriac. Neverím, že niekto pri sledovaní mohol pociťovať napätie. Tu je miesto len na úsmev alebo úškrn. ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Překvapivě milé béčko o agresivních a zmutovaných slimácích, kteří sice nejsou v zabíjení nijak rafinovaní (rozpouštějí k smrti), mají ale štěstí, že si pro své běsnění vybrali městečko se snad nejhloupějším obyvatelstvem v celé Americe. Alespoň to tak vypadá, vzhledem k sebevražednému chování většiny postav :-). ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

V osmdesátých letech, ve kterých většinou díky působení radiace zmutovalo kde co, došlo i na slimáky, ze kterých se za pomocí toxického odpadu stala armáda masožravých predátorů. Film má klasické schéma své doby, obsahuje prozřivší hrdiny, odpůrce jejich " bláznivé " teorie v osobě starosty a šerifa městečka atd...Třešničkou na dortu je vědec, zkoumající slimáky, který jako by vypadl z coveru alba Chemical Invasion od Tankard z roku 1987. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Slimáci sú zábavné béčko so skvelými krvavými efektami, ktorých ale mohlo byť kľudne viac. Malé americké mestečko na Halloween je veľmi fotogenické, hudba taktiež vôbec nie je zlá a technické spracovanie slušné. Samozrejme " kazetovosť ", ktorá sa s týmto filmom spája, mu dodáva punc príjemnej video nostalgie. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Film bol zakázaný vo Fínsku, na Islande a v austrálskom štáte Queensland. (Paldiny)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Shauna Hutsona. (Hans.)

Reklama

Reklama