Reklama

Reklama

Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla

  • USA The Adventures of Rocky & Bullwinkle (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Od chvíle, kdy byl před pětatřiceti lety zrušen seriál, ve kterém jako hlavní hrdinové vystupovali los Bullwinkle a létající veverka Rocky, žijí ti dva jen z peněz, které občas dostávají z televize za reprízy svých animovaných dobrodružství. Po pádu železné opony se ale do Hollywoodu dostali jejich úhlavní nepřátelé - Neohrožený vůdce a jeho poskoci Boris a Nataša, kteří uzavřeli smlouvu na obnovení show Rocky a Bullwinkla. Zvláštní náhodou se hanebné trio promění ve skutečné lidi. Mají v plánu s pomocí televizního vysílání zhypnotizovat všechny Američany, udělat z nich nemyslící tvory a přinutit je, aby při blížících se volbách hlasovali pro Neohroženého vůdce, který pak chce ovládnout svět. Naštěstí je tu začínající agentka FBI a papíroví hrdinové Rocky a Bullwinkle. (TV Nova)

(více)

Recenze (45)

Nihlathak 

všechny recenze uživatele

Mě to přišlo jako skvělá parodie na sebe sama, ovšem dle zdejších komentářů by jeden řekl, že se pletu, a tohle je skutečně tím propadákem, za který ho ostatní pravděpodobně považují. Já jsem toho názoru, že DeNiro a spol. by do toho nešli, kdyby měli sebemenší podezření, že je to snad myšleno vážně, a ne jako parodie. Takže za mě si připište čtyři hvězdičky, protože jsem se takřka pořád smál, jak je to blbé, a věřím, že to byl původní záměr :-) Navíc mě naprosto rozsekal fórek s autem z půjčovny. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Pár povedených vtípků nezachrání chatrný scénář a bezvýrazné hlavní charaktery (které do kapsy strčí téměř každý cameo výstup)... ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Tu hral de Niro urcite iba kvoli tomu, aby mal aj on vo svojej filmografii nejaky ten "bullwinkl". (pardon "bullshit") ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 3/10/// +Piper Parabo, některá kameo, sem tam dobré hlášky -strašně moc infantilní a zábava tak max do 6-8 let, no a tomuto samozřejmě přispůsobeny herecké výkony, technické zpracování na rok výroby taky moc neoslní/// Heh, podivné. I přesto jsem však na tento filmík mrknul, hlavně ze zvědavosti. Hláška "ale ona je opravdu agentka FBI!" "Jo a já jsem John Goodman" mě opravdu pobavila. Už ale méně trapní záporácí a pravdou je, že čím jsem se na snímek déle díval, tím byl méně snesitelný. Přesto si nemyslím, že by se u něj děti nepobavili, ale počítejte s tím, že jím asi budete muset hodně vysvětlovat./// Celkem 37%/// ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Takove moje male guilty pleasure. Jsem uchylny na tento ztresteny az dementni styl humoru a vzdycky se u teto podivnosti zasmeju. Prijemne zde prekvapuji hvezdna camea a predevsim De Niro v hlavni roli. At zije infantilni humor :-) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Totálne uletená podivnosť, ktorú si ale kľudne pozrite, pretože vidieť De Nira v takejto úlohe a v takomto filme, ktorý nemohol skončiť inak, ako totálnym prepadom, je unikát. Nie je to pre priaznivcom králika Rogera, ten je vydarenejší, ale dajme tomu, že ho v "niečom" pripomína. Raz som film odchytil ráno v telke (asi na Vianoce) a predpokladám, že sa naňho naše stanice v budúcnosti už zvysoka vykašlú. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nepovedený pokus o něco jako Spejs džem. Nesedí to k sobě a je to blbý i na tříletý děcko. Chudák Deniro. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na počiatku bola vidina letného rodinného hitu. Zobrať ( hlavne ) v Amerike populárne kreslené postavičky, napísať ku tomu divoký scenár ( Kenneth Lonergan, kto by to povedal chlape ) a narvať do toho čo najviac hviezd, či už v úlohách väčších, alebo len cameo ( viď John Goodman, Whoopi Goldberg, Billy Crystal atď ). No ale ono sa to, deti prepáčte za výraz, posralo. Nový králik Roger sa nekonal, gagy tak dostupné a v animákoch skvelé, v live-action nefungujú a už spomínaný scenár ( netuším, koľko z pôvodného v celom filme ostalo ) je na fraka. Na tržbách vidieť, že diváci majú občas aj vkus. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Hloupý příběh, divná 3D animace dvou hlavních hrdinů a údiv nad Robertem De Nirem, který tohle nemá zapotřebí. Možná, že kdbych znal původní seriál, bavil bych se lépe. ()

Deverant 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za těch několik málo vtipných momentů, většinou postavených na posunu od šedesátých let (doba slávy kreselených postaviček) a dneška. Nutno přiznat, že los udiveně prohlašující, zmatený stereotypem měst reklamními poutači a typizovanými službami (od motelů po restaurace), že "tímhle městem jsme už jeli" mě pobavil. ()

smolicek04 

všechny recenze uživatele

Jediné čo na tom bolo dobre je asi Robert De Niro. A toť vše. Nič viac ani len raz som sa nezasmial a dokonca som bol rád že už to konečne skončilo. ()

Reklama

Reklama