Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

arnybossy 

všechny recenze uživatele

Tento film ma svoje neobycajne caro, ktore si ma vzdy podmani. De Niro je kral hercov, Meryl Streep zase kralovna, a ked sa tito dvaja stretnu na platne, nic ine ako velky zazitok nemozte ocakavat. Su neskutocne uveritelni a clovek by si myslel ze to medzi nimi vrie aj v skutocnom zivote. No nebudem sa uz viac rozpisovat, presvedcte sa o tom sami :) ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Víte že jste moc krásná? Ne, vím že jsem dost vdaná."... Zamilovat se můžete kdykoliv a jakýmkoliv způsobem. Třeba o vánocích, když si s někým omylem vyměníte tašky s dárkama. Co na tom jestli jste právě ženatý nebo vdaná, protože jak přeskočí jiskra, tak vás nic a nikdo nezastaví. Nevnímáte okolí, jen se tak usmíváte a každý den se těšíte, až zase spolu nastoupíte do stejnýho vlaku. A nejkrásnější na tom všem je, že si čím dál víc uvědomujete, že to nebylo žádný poblouznění, ale něco mnohem víc. Možná se na chvilku od sebe vzdálíte, abyste si vyřešily minulost, ale pak zase přijdou další vánoce a.........naděje přece umírá jako poslední. : -) ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

"Pracujete ve městě? - Ne, jsem vdaná" Civilní romantika, která se už často nevidí. Muž a žena se potkávají na cestě vlakem do New Yorku a v jejich srdcích roste láska. Oba však mají partnery, on i děti. Není tu silný hudební motiv ani osud postavy jako v Love Story, ale jsou tu dvě skvělé postavy, které dokážete pochopit díky lidskému uchopení obou představitelů, kteří září jako zamilované duše stojící v pohybujícím se davu na Park Avenue. Robert De Niro i Meryl Streep jsou jedineční, nejsou nádherní ani neodolatelní, ale jsou jako lidé, které znáte a máte rádi. I režisér, Ulu Grosbard pojal celou romanci velmi citlivě a bez zbytečných okras a emočního vydírání. Dost tomu pomáhá i scénář, který vytahuje jednoduché, až zamilovaně citlivé momenty s odlehčujícím humorem, který ani na minutu nepřekáží. Zamilovat se aneb jak šel čas s dvěma lidmi, co se milují, ale nemohou být spolu... Chvílemi mi to připomnělo civilní pojetí a vtip filmu Bosé nohy v parku... "Jste moc hezká."-"Jsem moc vdaná." ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Může být něco hezčího? Já nic jiného neznám...ale má to malou vadu na kráse, povím vám, protože on je tak trochu ženatý a ona je tak trochu vdaná. Leč předvánoční romantický paprsek byl vyslán do toho šrumce. Od té doby záležitost srdce skrz newyorské ulice a mrakodrapy line se. Zde je naše poezie přitažlivosti a porozumění, která zasahuje, aby i ty nejobyčejnější nátury zjihnuly a v nejslavnostnější den splynuly. Setkáme se na místě činu po roce, vyznáme si lásku jeden druhému v adventním čase? ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film je určený divákom, ktorí sa radi nudia s dobrými hercami. Nevidel som tu ani romantiku, ktorú by stálo za to podporovať. Neviem prečo každá druhá love story je medzi ženatým mužom a vydatou ženou, samozrejme s deťmi. Hlavne, že hudba je tak presladená, ako by šlo o prvú pubertálnu lásku. Gradácia deja tu takmer neexistuje a koniec filmu si nezasluhuje môj obdiv. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Linka vlaku, na které se odehrává několik důležitých pasáží filmu, se od dob natáčení přejmenovala z North Commuter Railroad na Metro North Railroad. (Krouťák)
  • Meryl Streep obdržela za film cenu Davida di Donatella v Itálii a Robert De Niro cenu Sant Jordi ve Španělsku. (Krouťák)
  • Meryl Streep a Robert De Niro se spolu na plátně objevili již v roce 1978 ve válečném dramatu Lovec jelenů, za které Meryl získala svou první nominaci na Oscara. Robert De Niro si právě po Lovci jelenů přál natočit další film s Meryl Streep. (Krouťák)

Reklama

Reklama