Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

poz3n 

všechny recenze uživatele

Romantický film o podvádění? Výsledek je podle očekávání rozpačitý. A není to vina jen a pouze hrozných 80ek, které dojem z filmu ničí hlavně úděsným hudebním doprovodem. Problém je právě v tom, jak je uchopení příběhu rozkročené mezi romantickou, bezproblémově vyhlížející limonádou a vztahovým dramatem, které se o něco zodpovědněji staví k dilematu "mám rodinu, ale zamiloval jsem se do někoho jiného". Naneštěstí, právě zmiňovaná přítomnost 80kových propriet podrývá váhu i těm několika málo zajímavým a vážněji pojatým sekvencím. Děj tak táhne pouze přítomnost silné herecké ústřední dvojice. Právě jejich jména však slibovala mnohem větší zážitek, než jsem ve finále dostal. 5/10 ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Nakrúcať romantické filmy je háklivá záležitosť. Stačí málo a je to úplne inde, než všetci chceli. Našťastie to nie je prípad tohto príjemného filmu, ktorý mi vzdialene (snáď tou neočakávanosťou) pripomenul Madisonské mosty. Úplne obyčajný príbeh o tom, ako sú ľudia bez rozdielu veku bezmocní, keď sa stane láska. Ako im nepomáha rozum, skúsenosti, ani zodpovednosť. Ako krásne to kamuflujú, keď rozprávajú niečo úplne iné, ako pociťujú. A vďaka dvojici skvelých hercov je to všetko uveriteľné a úžasné. Škoda, že v Bratislave ešte nemáme metro. ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Pokud se v jednom filmu sejdou Robert De Niro a Meryl Streep, tak je mi úplně jedno, zda se jedná o 6 hodinový postapokalyptický muzikál nebo o pohádkové fantasy pro tříleté haranty. Chuť k projekci mám i tak. A tohle je romantika jak má být. Ošuntělá sentimentální replika "Miluju tě" tu naštěstí zazní jen jednou a atmosféra je naprosto fantastická. Ústřední duo dostalo právem ocenění za své herecké projevy a já jsem nadmíru spokojen. 80% ()

insurgentes odpad!

všechny recenze uživatele

Hned v prvních scénách se na mě sesypal nejodpornější americký bordel a brak: vánoce v New Yorku, hnusně nabubřelé obrovské koule, americký vlajky, a merry christmas za každou replikou. (Vánoce se bohužel ve filmu opakují ještě jednou, ale to už jsem byl tak zrezignovaný, že to jen o málo prohloubilo můj úžas nad touhle sračkou). Do toho ta Meryl Strýpová. Tak, vpodstatě jsem si na tomhle filmu s ní ujasnil svůj naprosto ryzí a dokonalý předobraz ženské ošklivosti a antiidolu: Ksicht jak kdyby se narodila původně jako potrat, zválenej, kostrbatej, hlavu velkou jak pátrací balón. Hubu křivou, pravý koutek jde nahoru, levý dolu. Postava, chůze taky tragická, marně jsem si lámal hlavu, jaké nesympatické zvíře připomíná. Asi nějakou africkou lamu s kostnatýma nohama a vystouplýma kloubama. Ta paní nemá nic, co je na ženách tak nějak pěkné: ani rty, ani oči, dokonce ani řasy!. Navíc má nepříjemnej a protivnej hlas. Kdyby aspoň dali k Nirovi protějšek, že by člověk při troše dobrý vůle mohl pochopit, proč kvůli ní rozbil svou rodinu, vcelku pohodový vzath se dvěma dětmi, ale tohle... Intelektuální poselství tohoto filmu tedy čisté mínus, estetické čisté mínus, ani Niro tentokrát nenahonil ani půl bodu. ...Jo a, jedna z nejodpornějších filmových hudbiček, co ty kreténi americký vyblili. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro hraje jakéhosi stavebního inženýra, je ženatý, má děti, se svým životem je spokojený, nehledá změnu. Meryl Streep je vdaná a žije svou prací. Jednoho dne je náhoda scukne dohromady a přesto, že to neplánovali, zamilují se do sebe a to tak, že velmi. Dva skvělí herci, k tomu citlivá režie z tohoto námětu, který vlastně nemá nijak převratný děj, udělali působivou záležitost, stačí si jen vzpomenout, když Meryl jde na schůzku a před zrcadlem si divoce zkouší jeden hadr za druhým - není třeba slov, ale ona tu potřebu se líbit, lásku a význam té schůzky zahraje. Robert zrovna tak, jen pohledem vyjádří všechno, co běží chlapovi v zamilované hlavě. Zároveň si ale uvědomují tu tíhu svého štěstí a případný dopad na jejich rodiny. Skvělý film. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení probíhalo od března do července 1984 v USA. (ČSFD)
  • Snímek odmítly studia Warner Brothers i 20th Century Fox. Nakonec práva na poslední chvíli koupilo Paramount Pictures. (jezurka42)

Reklama

Reklama