Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký vedec David Herdeg (Brad Johnson) sa roku 1943 zúčastnil experimentu s neviditeľnosťou, vďaka čomu sa dostal 40 rokov do budúcnosti. Teraz, v roku 1993, sa ide opätovne experimentovať. Vedci sa snažia teleportovať jedno z najmodernejších lietadiel, experiment sa však končí katastrofou - lietadlo sa dostane do roku 1943, kde ho skonfiškujú nacisti. Celá minulosť sa tým zmenila, Hitler vyhral vojnu a hákový kríž vládne svetu. David musí späť do roku 1943 a zrušiť celú hrozivú alternatívnu budúcnosť ľudstva... (beso74)

(více)

Recenze (5)

nash. 

všechny recenze uživatele

Co by bylo v Americe, kdyby Hitler vyhrál válku v tuctovém béčku s několika poměrně zajímavými nápady... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Stavění chabé báchorky na filadelfském experimentu prostě nefunguje. Je to jen příběh o tom, že se změnila minulost a došlo k naprosto novému vývoji na zemi. Aby to bylo cool, jsou do toho přidáni nacisté, ale jinak je to jako jeden díl nějakého provařeného televizního seriálu. Happy end je pak nasnadě. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

No tak jestli byl první film blbina, tak tohle byla korunovaná. Nemá smyslu se rozepisovat. Efekty k ničemu, děj rovná se slátanina, herci unaveni natáčením – evidentně se nudící, prostě snímek, který není třeba vidět. 201411159422/9825 ()

furrec 

všechny recenze uživatele

matne si na to vzpomínam, ale v tom čase to bolo pre mňa pomerne velkým hitom, určite za štyri, s veľkým odstupom už je to o poznanie slabšie, takže len za tri. Tak či onak téma cestovania časom typu čo by bolo keby má furt niečo do seba... ()

Reklama

Reklama